0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Livia
Ellenőrzött vásárlás
Ugyanilyen szép az életben,... Kiváló Ugyanilyen szép az életben, mint a képen. A mérete is tökéletes.
1 2 3 4 5 6
KÖVETKEZŐ OLDAL BETÖLTÉSE

Szövet ruhák nőies szabással és részletekkel

Az öltözék kiválasztásánál meglehetősen fontos szempont az anyag. Az anyagtól függően tudni fogod, hogy alkalmas-e arra a helyre, ahová mész, de azt is, hogy megfelelő-e a te számodra.

Egy vékony vagy vastagabb anyagból készült ruhában jól érezheted magad. Az anyag vékony és vastag is lehet. A könnyű, bohém ruhák vékony anyagból készülnek. A vastag anyag kicsit vagy egyáltalán nem rugalmas, és nem gyűrődik olyan gyorsan. Komolyabb vágásokban is megtalálod. Üzletünkben rengeteg vékony szövet ruha modellt kínálunk, nőies részletekkel és szabással, vagy vastagabb, elegáns szövetruha egyenes szabással, kicsi és nagy méretben - XS-től XL-ig és még nagyobb méretben.

Szövet ruhák szabadtéri és éttermi rendezvényekre

Szatén ruhában mész egy szabadtéri rendezvényre, bársonyruhában pedig az étterembe? Mindkét tevékenységhez, de sok máshoz is találhatsz üzletünkben olyan szövetből készült női ruhákat, amelyek különleges módon hoznak fénybe. Néhányat az irodában is viselhetsz, anélkül, hogy túl extravagáns lenne. Bármit is keresel, a tökéletes modellt nálunk megtalálod!

Ha nem találsz kedvedre valót ebben a kategóriában, nézd meg a többi kategóriát is az oldalon – esküvői ruhák, koktélruhák, polgári esküvői ruhák stb.