0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
1. Egyszerű online rendelés a StarShinerS.hu oldalon

Lehetőséged van közvetlenül a weboldalunkról is rendelni a kívánt termékeket, a bevásárlókosár segítségével! Mindössze két egyszerű lépésben gyorsan és könnyedén tudod elküldeni a kívánt termékeket hozzád:

  • Válaszd ki a kívánt terméket, válaszd ki a méretet, és helyezd kosárba.
  • A rendelést be tudod fejezni a meglévő fiókodba való bejelentkezéssel, egy új fiók létrehozásával, vagy regisztráció nélküli rendeléssel..
2. Telefonos rendelés

Egyszerűsítsd meg vásárlási élményedet, és rendelj bármelyik terméket ajánlatunkból egy egyszerű telefonhívással! Hívd a dedikált telefonszámunkat, a 003618001933-öt. Rendeléseket tehet minden nap, 7:00 és 15:00 óra közötti időszakban, és csapatunk szívesen segít a vásárlási folyamatban.

3. Rendelés e-mailben

A StarShinerS-nél lehetőséged van rendelést leadni e-mail útján is. Küldj nekünk egy üzenetet az info@starshiners.hu e-mail címre, megadva a termék nevét vagy kódját, a kívánt méretet, valamint az elérhetőségi adataidat (név, szállítási cím és telefonszám). Egyik munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül telefonon is megerősíti majd a rendelést, és a kedvenc termékeiddel teli csomag hamarosan útra kel feléd.

A StarShinerS csapata köszöni és kellemes vásárlást kíván neked.