top
0 Kosaram
Hogyan vásárolhatok? Fizetési lehetőségek Szállítás Árkedvezmény Visszaküldés GYIK Rólunk Szerződési Feltételek
Hagyj egy üzenetet
  • (06) 1 988 9988 (HU)
  • +4 0755 355 355 (RO)
  • +39 069 480 4845 (IT)

StarShinerS S.R.L.

Adószám: 30355640-2-51
Székhely: Czaran Gyula utca, 5. szám, 410240 Nagyvárad / Bihar megye

Bankszámlaszám:
1173 8015 2000 3933
Swift: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank


Személyes Adatok Feldolgozását Felügyelő Nemzeti Hatóság: A.N.S.P.D.C.P: 10834.

Visszaküldés

Célunk, hogy maximálisan elégedett lehess, amikor StarShinerS termékeket vásárolsz. Azonban, ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésed az általad megrendelt ruha – módodban áll azt visszaküldeni. Ebben az esetben két lehetőséget kínálunk: választhatsz egy másik terméket a kínálatunkból – természetesen az árkülönbözet figyelembevételével - illetve kérheted a pénz visszafizetését.

A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint a fogyasztónak jogában áll, hogy 10 munkanapon belül egyoldalúan felmondja a távolsági szerződéseket, kötbér és indoklás nélkül. Az egyetlen költség, mely a fogyasztó számlájára írható, a termék visszatérítésével járó közvetlen költség.

Ahhoz, hogy a terméket visszavehessük, eredeti állapotában és csomagolásában kell lennie, ahogyan mi feladtuk: legyenek rajta a címkék, a ruhán ne legyenek viselési jelek, illetve cipő esetén az eredeti dobozban kell visszaküldeni. Kizárólag a fent említett kikötéseknek megfelelő termékeket áll módunkban visszavenni.

Abban az esetben, ha egy vagy több terméket is vissza szeretne juttatni, értesítsen minket a csomag átvételétől számított 3 munkanapon belül az alábbi telefonszámokon: 06 1 988 9988, +4 0755 355 355, +4 0758 355 355, +4 0756 855 855.

Amint kapcsolatba lépett a StarShinerS csapat telefonos ügyfélszolgálati munkatársával, kérjük legyen kedves közölni a termék adatait, továbbá azt, hogy mire szeretné cserélni az adott terméket. Automatikusan fog kapni egy e-mailt, mely tartalmazza: a termék visszaküldéshez szükséges pontos címet, illetve a visszajuttatással kapcsolatos egyéb részleteket.

A visszajuttatás Postán keresztül történhet és az e-mailben megadott címre kell eljuttatni a csomagot. Más úton elküldött csomagot nem áll módunkban elfogadni!

A csomagküldés költségei a visszaküldést igénylő Megrendelőt terhelik.

Nem megfelelő méret esetén - amennyiben rendelkezésünkre áll – másik méretre cserélhető, illetve helyette egy másik termék is választható.

A StarShinerS csapata folyamatos ellenőrzés alatt tartja a forgalmazott termékek minőségét, így garanciát vállalunk arra, hogy a Starshiners.hu weboldalról megrendelt ruházati cikkek bármelyike tökéletes állapotban van. Ha mindezek ellenére mégis kifogasolható egy termék, cégünk vállalja a felelősséget és egy ugyanolyan termékre (modell, méret és szín figyelembevételével) cseréljük. Hibás termék esetén fontos, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, címkékkel és a számlával ellátva küldje vissza hozzánk.

Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldéstől számított maximum 15 napon belül visszatérítjük a megrendelés ellenértékét banki átutalás keretén belül. Ennek érdekében szükségünk van az Ön szánlaszámára. A visszatérítéssel járó költségek a Megrendelőt terhelik. A visszatérítési érték csakis a visszaküldött termékre vonatkozik. Abban az esetben, ha a pénzösszeg teljes visszatérítését szeretné igényelni, fontos hogy telefonon azonnal jelezze felénk szándékát.
Alkalomhoz IllőenStrand RuhákÚjSzalagavató ruhákFestival LookÚjTavaszi Nyari kollekcioÚjEsküvői ruhákÚjDivat BloggerekAlkalmi ruhákCasual EveryDayRuhák Nagy MéretekbenBusiness ruhákHímzett trendekSport termékekBő Szabású Ruhák
Kategóriák A-Z-igBlézerekBlúzokBodyBőr bakancsokBőr bokacsizmákBőr cipőkBőr csizmákDzsekikÉktalpú cipőkFarmerekFekete jégerekFelsőkFürdőruha alsóFürdőruhákHanorákokHátizsákokIngekJégernadrágokKardigánokKiegészítőkLábbelikLapos talpú csizmákMajó tipusú toppokMellényekMelltartóMintás jégerekNadrágokNagykabátokNői harisnyákNői kosztümökNyitott orrú cipőkOverálokPizsamákPlatform cipőkPlatform csizmákPólókPulóverekRövidnadrágokRuhákSzettekSzines trencsekSzoknyákSzőrmeSzűk szabású overálokTáskákTrenchTűsarkú cipők
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineKizárólagLaDonnaPrettyGirlFofyArtistaTop SecretAna RaduKizárólagSherri HillCosita LindaMissQOcassionAdidasFollyLorinVenatonLenitifLemoniadeNuminouMakadamiaEllen`sÚjViada
AkciókBestseller-ekIsmét készletenHogyan vásárolhatok?Kapcsolat