top
0 Kosaram
  • (06) 1 988 9988 (HU)
  • +4 0755 355 355 (RO)
  • +39 069 480 4845 (IT)

StarShinerS S.R.L.

Adószám: 30355640-2-51
Székhely: Czaran Gyula utca, 5. szám, 410240 Nagyvárad / Bihar megye

Bankszámlaszám:
1173 8015 2000 3933
Swift: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank


Személyes Adatok Feldolgozását Felügyelő Nemzeti Hatóság: A.N.S.P.D.C.P: 10834.

Visszaküldés

Célunk, hogy maximálisan elégedett lehess, amikor StarShinerS termékeket vásárolsz. Azonban, ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésed az általad megrendelt ruha – módodban áll azt visszaküldeni. Ebben az esetben két lehetőséget kínálunk: választhatsz egy másik terméket a kínálatunkból – természetesen az árkülönbözet figyelembevételével - illetve kérheted a pénz visszafizetését.

A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint a fogyasztónak jogában áll, hogy 10 munkanapon belül egyoldalúan felmondja a távolsági szerződéseket, kötbér és indoklás nélkül. Az egyetlen költség, mely a fogyasztó számlájára írható, a termék visszatérítésével járó közvetlen költség.

Ahhoz, hogy a terméket visszavehessük, eredeti állapotában és csomagolásában kell lennie, ahogyan mi feladtuk: legyenek rajta a címkék, a ruhán ne legyenek viselési jelek, illetve cipő esetén az eredeti dobozban kell visszaküldeni. Kizárólag a fent említett kikötéseknek megfelelő termékeket áll módunkban visszavenni.

Abban az esetben, ha egy vagy több terméket is vissza szeretne juttatni, értesítsen minket a csomag átvételétől számított 3 munkanapon belül az alábbi telefonszámokon: 06 1 988 9988.

Amint kapcsolatba lépett a StarShinerS csapat telefonos ügyfélszolgálati munkatársával, kérjük legyen kedves közölni a termék adatait, továbbá azt, hogy mire szeretné cserélni az adott terméket. Automatikusan fog kapni egy e-mailt, mely tartalmazza: a termék visszaküldéshez szükséges pontos címet, illetve a visszajuttatással kapcsolatos egyéb részleteket.

A visszajuttatás Postán keresztül történhet és az e-mailben megadott címre kell eljuttatni a csomagot. Más úton elküldött csomagot nem áll módunkban elfogadni!

A csomagküldés költségei a visszaküldést igénylő Megrendelőt terhelik.

Nem megfelelő méret esetén - amennyiben rendelkezésünkre áll – másik méretre cserélhető, illetve helyette egy másik termék is választható.

A StarShinerS csapata folyamatos ellenőrzés alatt tartja a forgalmazott termékek minőségét, így garanciát vállalunk arra, hogy a Starshiners.hu weboldalról megrendelt ruházati cikkek bármelyike tökéletes állapotban van. Ha mindezek ellenére mégis kifogasolható egy termék, cégünk vállalja a felelősséget és egy ugyanolyan termékre (modell, méret és szín figyelembevételével) cseréljük. Hibás termék esetén fontos, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, címkékkel és a számlával ellátva küldje vissza hozzánk.

Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldéstől számított maximum 15 napon belül visszatérítjük a megrendelés ellenértékét banki átutalás keretén belül. Ennek érdekében szükségünk van az Ön szánlaszámára. A visszatérítéssel járó költségek a Megrendelőt terhelik. A visszatérítési érték csakis a visszaküldött termékre vonatkozik. Abban az esetben, ha a pénzösszeg teljes visszatérítését szeretné igényelni, fontos hogy telefonon azonnal jelezze felénk szándékát.

Alkalomhoz IllőenTavaszi Nyari kollekcioÚjMárcius a TE HónapodÚjBack to OfficeCasual EveryDayAlkalmi ruhákDivat BloggerekSport termékekHímzett trendekLittle Black Dress
Kategóriák A-Z-igBlézerekBlúzokBodyBőr bakancsokBőr bokacsizmákBőr cipőkBőr csizmákDzsekikÉktalpú cipőkFarmerekFekete jégerekFelsőkFürdőruha alsóFürdőruhákHanorákokHátizsákokIngekJégernadrágokKardigánokKiegészítőkLábbelikLapos talpú csizmákMajó tipusú toppokMellényekMelltartóMintás jégerekNadrágokNagykabátokNői harisnyákNői kosztümökNyitott orrú cipőkOverálokPizsamákPlatform cipőkPlatform csizmákPólókPulóverekRövidnadrágokRuhákSzettekSzines trencsekSzoknyákSzőrmeSzűk szabású overálokTáskákTrenchTűsarkú cipők
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineKizárólagAna RaduKizárólagVessmaryKizárólagFofyLaDonnaPrettyGirlTop SecretArtistaXaraViadaSherri HillHermosaOcassionMissQCosita LindaAdidasBriseBarocca
AkciókBestseller-ekIsmét készletenHogyan vásárolhatok?Kapcsolat