top
0 Kosaram
  • (06) 1 800 1933 (HU)
  • +4 0755 355 355 (RO)

StarShinerS S.R.L.

Adószám: 30355640-2-51
Székhely: Câmpului utca, 7. szám, 417516 Palota / Bihar megye

Bankszámlaszám:
1173 8015 2000 3933
Swift: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank


Személyes Adatok Feldolgozását Felügyelő Nemzeti Hatóság: A.N.S.P.D.C.P: 10834.

Ahhoz, hogy regisztráljuk a kérelmedet, arra kérünk töltsd ki a visszzaküldési űrlapot a fiókodból vagy innen:

Kicserélheted vagy visszaküldheted a megrendelt termékeket a csomag átvételétől számítva 14 napon belül.
Bizonyosodj meg róla, hogy a termékek, melyeket visszaküldessz viselési nyomoktól mentes és épségben van rajta a cimke.
Viselt, használt , megrongált termékeket nem fogadunk el. Csak azokat a termékeket áll módunkban elfogadni, amik viselési nyomoktól mentesek.

Fehérnemű, fürdőruha, harisnya, védőmaszk és pizsama - az egyedüli termékek amelyek nem kicserélhetőek/visszaküldhetőek, higiéniai okok miatt. Akármilyen visszaküldés ami nem tesz eleget a visszaküldési feltételeknek el lesz utasítva.

A visszaküldési űrlap kitöltése után fogsz kapni egy emailt az összes információval, a címmel ahova vissza lehet küldeni a termékeket amelyeket szeretnél kicserélni.

A következő lépés, hogy készítsd elő a csomagot a visszaküldésre és tedd fel a közeledben lévő postára. A visszaküldés költsége téged terhel , a díjat a posta szabja meg a csomag súlyától függően.

A biztonsági zárral ellátott termékeket megfelelően kell elküldeni. A biztonsági zár eltávolítása esetén a visszaküldési jog elvész.

A visszaküldött termékek ellenőrzése után, attól függően mit választottál: cseretermék vagy pénzvisszafizetés, feltöltjük a fiókodat voucherrel vagy a visszaküldési űrlapban megadott bankszámlára utaljuk az összeget.

A pénzvisszafizetés 7 napon belül történik meg , attól a naptól számítva, hogy megkaptuk a csomagodat és a bankszámlaszámodat.

A visszaküldött termékekre kapott utalvány felhasználható Online vásárlásra, fizetés érdekében, a termék teljes árát vagy akár parciálisan ha a termék meghaladja az utalvány értékét. Mikor az utalvány értéke kisebb mint a vásárolt terméké, egy további módszert fogunk alkalmazni a külömbség kifizetésére.
Az utalvány 3 évig érvényes a kiállitás dátumától, az 2517-es Törvény szerint.
Az érvényességi idő elteltével, az utalvány elvesziti értékét és nem lehet vásárlásra felhasználni, és a fennmaradt összeget sem lehet visszaigényelni.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora