0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Termékvisszaküldés

A megrendelt termékeket a csomag átvételétől számított 14 napon belül kicserélheted vagy visszaküldheted.

Hogy regisztráljuk a kérelmedet, arra kérünk töltsd ki a visszzaküldési űrlapot a fiókodból vagy innen:

Készítsd elő a csomagot a visszaküldésre és tedd fel a legközelebbi Magyar Posta hivatalban a következő címre:

STARSHINERS KFT
4030 Debrecen, Vámraktár út 3, Hajdú-Bihar megye

A visszaküldés költsége téged terhel, a díjat a Magyar Posta szabja meg a csomag súlyától függően.

A biztonsági zárral ellátott termékeket megfelelően kell elküldeni. A biztonsági zár eltávolítása esetén a visszaküldési jog elvész.

INGYENES csere

A termék cseréje havonta egyszer INGYENES. Az első visszaküldés rendeles cseréje egy hónapon belül ingyenes szállítást kap.

A pénz visszatérítése a bankszámlára

A pénzvisszafizetés 7 munkanapon belül történik meg , attól a naptól számítva, hogy megkaptuk a csomagodat és a bankszámlaszámodat. A 7 munkanap a csomag feldolgozását igazoló e-mail másnapjától számolandó.

Ha a fizetés kártyával történt, a pénz automatikusan ugyanarra a számlára fog visszatérni.

A visszaküldött termékek ellenőrzése után, attól függően mit választottál: cseretermék vagy pénzvisszafizetés, feltöltjük a fiókodat voucherrel vagy a visszaküldési űrlapban megadott bankszámlára utaljuk az összeget.

A visszaküldött termékekre kapott utalvány felhasználható Online vásárlásra, fizetés érdekében, a termék teljes árát vagy akár parciálisan ha a termék meghaladja az utalvány értékét. Mikor az utalvány értéke kisebb mint a vásárolt terméké, egy további módszert fogunk alkalmazni a külömbség kifizetésére.

Visszatérési szabályzat

A csomagot kérjük SIMA POSTAI CSOMAGKÉNT feladni! (nem levélként, értékbecslés nélkül, nem utánvéttel, sem pedig elsőbbségivel).

A csomag maximum 14 napon belül, átvétele után, a StarShinerS székházához kell érjen.

Bizonyosodj meg róla, hogy a termékek, melyeket visszaküldessz viselési nyomoktól mentes és épségben van rajta a cimke.

Viselt, használt , megrongált termékeket nem fogadunk el. Csak azokat a termékeket áll módunkban elfogadni, amik viselési nyomoktól mentesek.

Fehérnemű, fürdőruha, harisnya, védőmaszk és pizsama - az egyedüli termékek amelyek nem kicserélhetőek/visszaküldhetőek, higiéniai okok miatt. Akármilyen visszaküldés ami nem tesz eleget a visszaküldési feltételeknek el lesz utasítva.

E-mailben értesítünk mikor a csomag visszaérkezik hozzánk. Abban az esetben, ha pénz visszatérítést igényelsz, kérünk küld el nekünk a banki adataidat az info@starshiners.hu cimre.

Abban az esetben ha már előzőleg telefonon vagy email-ben jelezted felénk csere igényét a visszaküldési szándék regisztrálásakor kérünk a 4.-es pontban szereplő első bekezdést hagyd figyelmen kívül.

A hűségpontok csak egyszer használhatók fel. A hűségpontok nem vihetők át egyik rendelésről a másikra. Ha visszaküldi a rendelést vagy egy terméket egy olyan rendelésből, amelyben hűségpontokat használt, ezek törlésre kerülnek.