0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Ferencne
Debrecen Kiváló Nagyon csinos, elegáns ruha! Jó a szabása, különleges a mintája.
1 2
KÖVETKEZŐ OLDAL BETÖLTÉSE

Színes szatén ruhák – nyáron minőségi anyagokat viselsz

A szatén a XII századi Kínából származó sima és fényes szövet, amelyet ma ruházati cikkekben és különféle kiegészítőkben, például esküvői ruhákban és ágyneműben használnak.

Szatén ruhák is megtalálhatóak üzletünkben, többféle modellben és színben, némelyik enyhén gyerekes, másik komolyabb. Nyárra tökéletesek. Anyaga csúszik a bőrön, hagyja lélegezni és tökéletes kint töltött meleg estékre. A mini modellek kiemelik a hosszú lábakat, és tökéletesek az első randevúra. A midi szatén ruha vintage hangulatot kölcsönöz, és probléma nélkül viselhető egy különleges eseményen, például egy keresztelőn. Kifinomultabb eseményekre azonban az elegáns szatén ruhák alkalmasabbak.

Szatén ruhák amiket étterembe vagy teraszra viselhetsz

Rövid vagy hosszú, pántos szatén ruhák manapság gyakran hordott modellek, melyek megtalálhatóak a StarShinerS női ruha kínálatában. Ha a klasszikus híve vagy, válassz egyszerű modellt vagy bársonyruhát. Ha szereted a részleteket, neked a derékban húzózsinóros szatén ruhák vagy az aszimmetrikus szabásúak.

Semmi másban nem fogod jobban érezni magad, mint egy klasszikus és szexi szaténruhában. Viselheted az étterembe vagy egy kávézó teraszára. Vidd magaddal a következő eseményre!