top
0 Kosaram
  • (06) 1 800 1933 (HU)
  • +4 0755 355 355 (RO)

StarShinerS S.R.L.

Adószám: 30355640-2-51
Székhely: Câmpului utca, 7. szám, 417516 Palota / Bihar megye

Bankszámlaszám:
1173 8015 2000 3933
Swift: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank


Személyes Adatok Feldolgozását Felügyelő Nemzeti Hatóság: A.N.S.P.D.C.P: 10834.

Általános Szerződési Feltételek

Mielőtt felhasználna vagy bármilyen anyag-, információ-, szolgáltatás birtokába jutna ezen weboldal keretein belül, kérjük, olvassa el figyelmesen a használati feltételeket és előírásokat.

A StarShinerS KFT ("MI") lehetőséget ad Önnek, hogy elérhesse valamint használatba vehesse a www.StarShinerS.com weboldalt ("weboldal"), azzal a feltétellel, hogy Ön elfogadja az itt feltüntetett feltételeket és előírásokat ("Feltételeket"). A weboldalunkon szereplő bármely termék, tartalom, adat, anyag, információ vagy szolgáltatás hozzáférése, használata, megszerzése vagy megvásárlása által Ön egyetért azzal, hogy betartja ezen Fetételeket és Előírásokat.

Szállítással kapcsolatos információk:

A szállítási időtartama országonként változó. Ezen időtartam csupán hozzávetőleges, tőlunk független okok miatt fennáll a módosulás lehetősége.

A gyorspostaszolgálat általi házhozszállítási díjak, illetve a pótköltségek/illetékek magukban foglalják az ÁFÁ-t.

A házhozszállítási díjak országonként különbözhetnek. További részletekért kérjük kattintson a következő linkre http://www.starshiners.com/hu/hogyan-vasarolhatok/szallitas.

A Megrendelő Lakhelyére történő házhozszállítást futárszolgálat hajtja végre. A kiszállítás időtartama országtól függően változhat.

Abban az esetben, ha bizonyos megjegyzéseket szeretne tenni a szállítással kapcsolatosan, mint például: a kiszállítás ideje, cím vagy referenciapontok, kérjük ezeket írja le az észrevételek mezőbe, mielőtt rendelését feltenné.

Azon a napon, amikor az Ön által megrendelt csomagot postázzuk, értesítést fog kapni e–mail formájában. Ezt cégünk, a StarShinerS, fogja küldeni és tartalmazni fogja a csomag AWB számát.

Azon a napon, amikor az Ön Megrendelése megérkezik a kijelölt címre, “MI” ugyancsak értesíteni fogjuk e-mailben. A csomagot bármely családtagja átveheti.

Az árucikkeket a raktáron lévő mennyiségük függvényében tudjuk kiszállítani. Amennyiben egy vagy több Ön által megrendelt termék már nincs raktáron, értesíteni fogjuk erről. Bizonyos esetekben, a megrendelt termék helyettesíthető egy másik, hasonló árucikkel. A helyettesítő termék alapvető tulajdonságai tekintetében nem fog eltérni a megrendelt árucikktől. Abban az esetben, ha nem szeretné megtartani a helyettesítő terméket, 14 nap áll rendelkezésére, hogy azt visszajuttassa, és minden velejáró költséget (a termék értékét valamint az ki- és visszaszállítás költségeit), maximum 30 napon belül vissza fogjuk téríteni Önnek.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően, bármely, a terméket érintő sérülés tekintetében, az általunk küldött csomagért a futárszolgálat vagy a szállító cég vállal felelősséget. A termékeket abban az esetben cseréljük ki, ha bizonyíthatóan a futárszolgálat hibájából sérült meg a csomag és amennyiben időben értesítést kaptunk erről.

Abban az esetben, ha kizárólag az ügyfélhez tartozó okok miatt a csomag átvétele meghiúsul, és a csomagot visszaküldik a székhelyre, illetve az ügyfél egyértelműen megerősíti, hogy nem szeretné a csomagot, akkor az ehhez tartozó hűségpontok automatikusan törlődnek az ügyfél StarShinerS fiókjából. Az ügyfél a későbbi megrendelései alkalmával ezeket a pontokat már nem használhatja fel.

Fizetési módok:

Online fizetés:

1. 1. Hogyan vásárolok a www.StarShinerS.com weboldalról?

A StarShinerS KFT saját termékeit on-line, a www.simplepay.hu által biztosított on-line fizetési szolgáltatásokon keresztül forgalmazza. Ezáltal egy biztos és hatékony szolgáltatást tudunk biztosítani vásárlóink számára megrendeléseik valamint on-line kifizetéseik lebonyolítására.

Termékeinket on-line, a következő 3 lépés alapján tudja megvásárolni:

a. a. Válassza ki a vásárlásra szánt termékeket, és kattintson a "Megrendelem" gombra!

b. b. Adja meg személyes adatait, kitöltve a megfelelő mezőket.

Ezen információk azért szükségesek, hogy megrendelését pontos és hatékony módón feldolgozhassuk. A személyes adatok bevitele 128 bites titkosított SSL kapcsolat keresztül történik. Bővebb információkat a „Menyire biztonságos számomra, hogy on-line fizessek?” részben olvashat. A személyes adatok, sem a StarShinerS KFT, sem pedig az SimplePay részéről nem lesznek harmadik fél irányába továbbítva. Kérjük győződjön meg arról, hogy a mezők helyesen vannak kitöltve továbbá, hogy megadta a pontos számlázási valamint kiszállítási adatokat. Az e-mail címnek nagy jelentősége van, mivel a megrendelés és a megrendelt termékekkel kapcsolatos információk e-mailben lesznek elküldve. Egy helytelenül megadott e-mail cím lelassíthatja a termék megrendelésének teljes folyamatát. Ami ennél is lényegesebb, hogy hasonló esetben sem a StarShinerS KFT, sem pedig az SimplePay nem fogják tudni elérni vagy informálni Önt az Ön által leadott megrendeléssel kapcsolatban. Abban az esetben, ha a kiszállítási és számlázási cím különbözik, kérjük jelölje ezt a kitöltendő mezők alján lévő menüpontok kiválasztásával. Válassza ki a kívánt fizetési módot, valamint hagyja jóvá az adatokat a "Következő lépés" gombra kattintva.

c. c. Adja meg a hitel-/betéti kártya adatait:

Abban az esetben, ha a "Hitel-/betéti kártya" kifizetési módot választotta, ki kell töltenie egy űrlapot, az Ön kártyájával kapcsolatos információkról. A Visa és MasterCard jelzéssel ellátott hitel-/betéti kártyákkal történő fizetéskor (Visa/Visa Electron és Mastercard/Maestro) Ön a "3-D Secure" rendszert használja, melyeket az a szervezet dolgozott ki, mely hasonlóan biztonságos on-line tranzakciókat biztosít, mint az ATM-es vagy boltban történő, készpénzes tranzakciók esetében. A "3-D Secure" elsősorban biztosítja, hogy szervereinken, valamint az SimplePay szerverein, az Ön kártyájával kapcsolatosan soha, semmilyen jellegű információ nem lesz átruházva vagy tárolva, mivel ezen adatokat közvetlenül a Visa és MasterCard rendszerébe vezeti be. Mindemellett, a "3-D Secure" egy, az elektronikus kártya tulajonosok identitásának hitelesítésére szolgáló rendszer. A kártya tulajdonosának hitelesítése, egy, kizárólagosan a kártya tulajdonosa által ismert biztonsági kód által, csakis Visa vagy MasterCard szervereken keresztül történik, esetektől függően. A "3-D Secure" rendszer on-line vásárlási lehetőséget biztosít bármely Visa vagy MasterCard embléma alatt kibocsátott kártya esetében, beleértve a betéti- valamint a Maestro és Visa Electron elektronikus kártyákat is. Az ezen szervezetek által kiállított virtuális kártyák is el vannak fogadva.

Amennyiben a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő lépésben egy üzenet jelenik meg a képernyőn, mely által megköszönjük weboldalunkon feltett rendelését, továbbá fontos információkat is kap megrendelésével kapcsolatban. Ezen információkat e-mailben is elküldjük Önnek.

2. Biztonságpolitika

Menyire biztonságos számomra, hogy on-line fizessek?

A www.StarShiners.com oldalon megjelenített termékek on-line forgalmazása, a SimplePay által biztosított online fizetési szolgáltatások révén történik. Az on-line fizetéssel kapcsolatos veszélyek a következők lehetnek:

Az Ön által, a rendelés elküldése érdekében megadott személyes adatai egy harmadik fél tulajdonába kerülhetnek és visszaélhetnek ezen információkkal. A StarShinerS KFT valamint az SimplePay garantálja saját informatikai rendszerük biztonságát. A témával kacsolatos további információkért, kérjük olvassa el az "SimplePay adatvédelmi politikája" valamint a "StarShinerS adatvédelmi politikája" részeket.

Bankkártyával történő fizetések esetében, az Ön adatai, kártyaszáma, érvényességi ideje stb., egy harmadik fél birtokába juthatnak és visszaélhetnek azokkal. Az SimplePay által, Visa vagy MasterCard kártyák általi fizetésekre használt "3-D Secure" rendszer esetében, az Ön kártyájával kapcsolatosan, soha, semmilyen jellegű információ nincs átruházva vagy tárolva szervereinken, sem pedig az SimplePay szerverein, mivel ezen adatokat, közvetlenül a Visa és MasterCard rendszerébe vezeti be, esettől függően. Ezenfelül, ha az Ön kártyája, egy, a "3-D Secure" rendszerben tanúsított bank által lett kiállítva, a tranzakció csupán az Ön ezen rendszerben történő hitelesítése után engedélyezett, egy titkos kód/jelszó beütésével, melyet, az ATM-es tranzakciók esetében használt Pin kódhoz hasonlóan, kizárólag Ön ismer. A "3-D Secure" rendszerre vonatkozó részletekért, kérjük olvassa el a "Verified by Visa"-t és a "SecureCode"-ot.

3. Fizetési lehetőségek

Önnek lehetősége van a következő fizetési módok közül választani: hitel-/betéti kártya, banki átutalás/fizetési utalvány által. Amennyiben a hitel-/betéti kártya általi fizetést választotta, egy űrlapot kell kitöltenie kártyája adataival kapcsolatosan. Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő lépésben egy üzenet jelenik meg a képernyőn, mely által megköszönjük weboldalunkon feltett rendelését, továbbá fontos információkat kap megrendelésével kapcsolatban. Ezen információkat e-mailben is elküldjük Önnek.

A következő hitel-/betéti kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, beleértve a Visa vagy MasterCard virtuális kártyákat is. A hitel-/betéti kártya általi fizetési módot választva, az Ön megrendelése azonnal feldolgozásra kerül. Azon megrendeléseknél, melyek esetében fizetési metódusként a banki átutalást választotta, rendelése csupán akkor kerül feldolgozása, amint átutalását az SimplePay visszaigazolta, ebben az esetben, 2-4 napos késésre kell számítani, esetektől függően.

Ami az Európai Únión belüli kiszállításokat illeti, megrendelése teljes összegét bankkártyával, előre ki kell fizetni. Egy plusz szállítási díj lesz felszámolva, melyet a Célállomás függvényében számolnak ki.

Mivel a Sherri Hill ruhákat az Egyesült Államokból rendeljük, a rendelés visszamondása esetén az ezen ruhák esetében már befizetett előleg összege zárolva lesz.

Az Ön bejelentkezéssel járó kötelezettségei:

Ahhoz, hogy a www.StarShinerS.com weboldalon keresztül vásárolhasson, regisztálnia kell magát, mely által saját fiókot hoz létre.

Ezen szolgáltatás igénybevételével, Ön beleegyezik, hogy valós, pontos, érvényes és teljes információkat adjon meg saját magáról, úgy ahogyan ezek okirataiban szerepelnek, továbbá egyetért azzal, hogy a rendelkezésünkre bocsátott információk helyesek és teljesek.

Amennyiben úgy gondoljuk, hogy Ön nem teljesítette ezen kötelezettségét felénk, fenntartjuk a jogot, hogy meghatározott vagy meghatározatlan időre, szolgáltatásainkhoz való hozzáférését előzetes értesítés nélkül letiltsuk.

Tagok bejelentkezése, jelszó és tagok viselkedése:

Tagként való bejelentkezése által, választania kell egy felhasználónevet (e-mail cím) és egy jelszót. Ön felelősséggel tartozik, hogy jelszavát, mellyel beléphet weboldalunkra, biztos helyen tartsa, ezáltal bármely nemű tevékenység, mely az Ön jelszava alatt történik, kizárólagosan az Ön felelőssége.

Ön beleegyezik, hogy jelszava bármely irányú elvesztésével vagy az Ön jelszava alatt történő jogosulatlan felhasználásával kapcsolatosan azonnal értesít minket.

Weboldalunkat kizárólag abban az esetben használhatja, ha egyetért ezen „Feltételek és Előírások” tekintetében. Jelszava titkokban tartásáért, a bejelenktezéssel valamint fiókjával kapcsolatos információkért, kizárólag Ön a felelős. Pénzügyileg Ön felelősségre vonható, bármely olyan személy miatt, aki az Ön jelszava vagy bejelentkezéshez használt információi által, bármely módon igénybe veszi weboldalunkat. Ön egyetért azzal, hogy személyes fiókján keresztül történő megrendelésekért valamint kifizetésekért teljes mértékű felelősséget vállaljon.

Úgyszintén kijelenti és garantálja, hogy minden Ön által megadott információ igaz és pontos.
Weboldalunkat kizárólag megrendelés, fizetés vagy termékeink megtekintése céljából használhatja. Nem használhatja weboldalunkat: illegális-, csalás-, vagy spekulatív okokból történő megrendelés vagy fizetés céljából; továbbá illegális, fenyegető, rágalmazó, becsmérlő, obszcén, illetlen, pornográf vagy meggyalázó anyag vagy bármely olyan nemű anyag közzétételére esetleg továbbítására, mely olyan viselkedésre ösztönöz/jelenít meg, mely bűncselekmény indítékául szolgálhat, törvényt sérthet vagy polgári jogi felelősséget vonhat maga után vagy bármely olyan célra, mely ezen Feltételek szerint illegális vagy tilos.

Értesítés vagy bármely nemű felelősség nélkül jogunkban áll, az Ön weboldalunkhoz való hozzáférését bármely pillanatban korlátozni vagy megszüntetni. Az Ön weboldalunkhoz való hozzáférése lehetséges, hogy nem mindíg folytonos vagy elérhető. Mi nem tudjuk szavatolni: a weboldalunkon keletkezett esetleges hibák hiányát, a bekövetkező üzemzavarok valamint hibák kijavítását, a vírusok vagy egyéb kártékony magatartások hiányát, melyek weboldalunkon vagy azon szervereken megjelenhetnek, melyek ezt elérhetővé teszik. Önnek nem áll jogában bármilyen olyan eszközt, software-t vagy eljárást alkalmazni, mely által beleavatkozik vagy megpróbál beleavatkozni weboldalunk normál működésébe továbbá olyan intézkedést folytatnia, mely indokolatlanul megterhelné informatikai rendszerünket.

A www.StarShinerS.com tartalmának módosítása, működésének befolyásolása vagy a felhasználók személyes adatainak elérése irányába tett bármely jellegű próbálkozás csalási kísérletnek minősül.

Felelősség körlátózása

Sem "MI", sem pedig munkatársaink nem vagyunk felelősek vagy felelősségre vonhatóak a következőkért: (A) az Ön számítógépén vagy más felszerelésében bekövetkezett károk vagy vírusok elterjedése miatt, melyek weboldalunk megtekintése, használata vagy böngészése következményeként, vagy az Ön által weboldalunkról letöltött tartalmak, információk, adatok, szövegek, képek, videók vagy hanganyagok miatt keletkeztek. (B) bármilyen előítélet, veszteség, követelés, kár vagy bármilyen különleges, példás, büntető, közvetett, véletlen vagy egyéb kár miatt, mely akár szerződésen, akár szerződésen kívül, vagy szigorú felelősségvállaláson vagy máson alapszik, mely ebből származik vagy valamelyest kapcsolódik hozzá (I) weboldalunk vagy weboldalunk tartalmának, valamint az azon belül található adatok, anyagok vagy információk bármely nemű felhasználásáért, (II) bármely nem teljesítésért vagy késésért (beleértve a weboldal bármely részének használatát vagy használhatatlanságát vásárlás, viszonteladás vagy fizetés céljából), vagy (III) az általunk vagy bármely szolgáltató által eszközölt végrehajtás vagy nem végrehajtás miatt, akkor sem, ha “MI” vagy szolgáltatóink részére jelezték az ezen feleket vagy más feleket érintő esetleges károkat.

A felelősség alóli lemondás bármilyen jellegű kár vagy hátrány esetében érvényes, melyet a teljesítmény hiánya, hiba, mulasztás, megszakítás, kihagyás, meghibásodás, a működésben vagy a közvetítésben bekövetkezett késleltetés, számítógépes vírus, a kommunikációs csatorna meghibásodása vagy a felvételekre irányuló lopás, rongálás vagy jogosulatlan hozzáférés, ezek használata vagy módosítása, a szerződés megszegése vagy károkozás, gondatlanság vagy ezek alapján bármely más intézkedés okoz.

A személyes adatok védelme:

A 2016/679 a magánszemélyek személyes adatainak védelmére, a személyes adatok feldolgozására és szabad áramlására (GDPR) vonatkozó Európai Szabályzat értelmében tájékoztatni szeretnénk önöket, hogy cégünk kizárólagosan csak azon személyes adatokat gyűjti be, melyek az A.N.S.P.D.C.P. 10834-es számú 2009/02/25-ei határozata értelmében megfelelnek a törvény által előírt módszereknek/céloknak.

Az Ön által feltett megrendelések által, egyben egyértelmű és kifejezett beleegyezését adja ahhoz, hogy a StarShinerS KFT feldolgozhassa az Ön által megadott elérhetőségeire vonatkozó adatokat.

A StarShinerS KFT garantálja a 2016/679-es számú törvény által biztosított jogokat. Ezen jogok egy, a StarShinerS KFT részére e-mail-ben a gdpr@starshiners.com cimre eljuttatott, egyszerű, írott valamint aláírt kérvény által gyakorolhatóak.

A gdpr@starshiners.com e-mail cimen a felhasználó kérhet részletes információkat a StarShinerS.hu által felvett, tárolt, feldolgozásra kerülő adatokra vonatkozóan, kérheti ezek aktualizálását, módositását, javitását vagy törlését a StarShinerS.hu adatbázisában. A felhasználó ezen jogai állandóak és egy, a StarShinerS KFT részére e-mail-ben a gdpr@starshiners.com cimre eljuttatott, egyszerű, írott valamint aláírt kérvény által gyakorolhatóak.

Abban az esetben ha a felhasználó sértve érzi magát személyes adatainak tárolására, feldolgozására vonatkozóan vagy nincs megelégedve azzal, ahogyan a StarShinerS.hu egy ezzel kapcsolatban benyujtott kérvény ügyében eljárt, az A.N.S.P.D.C.P.-hez fordulhat vagy a birósághoz.

Kérjük tekintse át az Adatvédelmi Politiká-ról szóló fejezetet

A termékek visszaküldésével kapcsolatos tudnivalók:

A termék átvételétől számított 10 munkanapon belül, különösebb indok és szankciók kifizetése nélkül, a Vásárlónak jogában ál írott formában értesíteni az eladót, azon szándékáról, hogy visszamondja a vásárlást.

A visszaküldést a 06 1 800 1933, +4 0755 355 355, +4 0758 355 355, +4 0756 855 855 számokon igényleheti, itt további utasításokat fog kapni.

A termék tényleges visszajutatását Postán keresztül teheti meg.
A visszajutatott terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt átvette (eredeti csomagolásában, kiegészítőkkel együtt, sértetlen címkékkel valamint a hozzácsatolt dokumentumokkal). A visszajutatás Postán keresztül történik.

Cégünknek jogában áll a termék nem megfelelő használatából eredő károk miatti kártérítés igénylésére. Önnek nem áll módjában személyesen visszacserélni a terméket, olyan okokból kifolyólag, melyek nem a StarShinerS KFT felelősségi körébe tartoznak.

A termék visszaküldésével járó költségek a vásárlót terhelik. A visszaküldött termék ellenértékét maximum 30 napon belül, banki átutalás által fogja megkapni.

Cégünk olyan munkatársakból álló csapattal rendelkezik, akik kizárólagosan a termékek minőségével foglalkoznak, így garantáljuk, hogy a www.StarShinerS.hu weboldalon megrendelt termékek kifogástalan állapotban vannak. Kivételes esetben, vállaljuk a felelősséget és a terméket egy azonos termékre cseréljük (modell, méret és szín tekintetében). Amennyiben egy másik méretre, színre vagy modellre szeretné cserélni a terméket vagy a pénzvisszatérítést lehetőségével élne, akkor a cégünk által megadott címre való visszazállítás költségei Önt terhelik.

Termékeinket minőségi ellenőreink ellenőrzik a legnagyobb figyelemmel. Ha bármilyen hibát vagy rendellenességet észlelsz a terméken, kérünk értesíts minket egy levélben, mellékelj képeket, melyeken látszik a hiba. Címünk: info@starshiners.hu

Fehérneműk, fürdőruhák, harisnyák, védőmaszkok vagy pizsamák esetében, a StarShinerS.hu fenntartja a jogot, hogy higiéniai szempontokat figyelembe véve, elutasítsa azon termékek visszaküldését, melyeken viselés jelei mutatkoznak.

Amennyiben egy termék árában/akciós árában vagy leirásában hibás információk jelentek meg, abban az esetben is ha ezek hibásan voltak az adatbázisba feltöltve, fentartjuk a jogot hogy a rendelés kiszállítását visszamondjuk és a vásárlót telefonon vagy e-mail-ben értesítsük a hibáról a legrövidebb időn belül, amennyiben a termék még nem került kiszállításra.

Szerzői jogok:

A weboldalunkra valamint az azon belül szereplő tartalomra vonatkozó szerzői jogok a “MI" valamint a szolgáltatatók és gyártó cégek („Szolgáltatók”) tulajdonát képezik. Nem engedélyezett a weboldalunkon található tartalmak, adatok, információk vagy anyagokat másolása, sokszorosítása, újra megjelentetése, az adatok továbbítása, közzététele, hírdetése, terjesztése, eladása, átruházása vagy módosítása, kizárólag a cégünk képviselőjétől kapott írásos engedély megszerzése után vagy kizárólag nem kereskedelmi célokra.

Weboldalunkon szereplő Termékeink elnevezései, a Képek, a Bemutatás módja, a Védjegyek, Lógók és a Bejegyzett márkák („Márkák”), a StarShinerS KFT szellemi tulajdonát képezik és a StarShiners sajátjaként valamint Szolgáltatói sajátjaként van bejegyezve.

A StarShinerS márkanév a 2009/4-es számú Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben jelent meg, hozzárendelt márkaszám: 100020.
A tény, hogy Ön használja valamint hozzáférési lehetősége van weboldalunkhoz, nem jogosítja fel Önt semmilyen Megnevezés, Kép vagy Márka használatra. Nem használhat semmiféle robotot, spider-t illetve bármilyen más típusú berendezést vagy manuális módszert , annak érdekébe, hogy a weboldalunkon rendelkezésre álló tartalmakat ellenőrizze. A weboldalunkon használt szoftverek, alkalmazások és modulok a mi- vagy partnereink tulajdonát képezik, akiktől engedélyt szereztünk. A weboldalunkon megjelenő bármilyen szoftvert nem lehet reprodukálni, dekonstruálni, belőle származékos műveket létrehozni, részekre bontani, visszafordítani, eladni, bérbe adni, terjeszteni, kijelölni, átruházni vagy módosítani.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság 2009/433-as Rendelete, a fogyasztók informálását célzó intézkedésekre vonatkozóan:

1. cikkely (1)A fogyasztók helyes informálása érdekében, valamint azért, hogy megadhassuk számukra a véleménykinyilvánítás lehetőségét, a gazdasági szereplők által a fogyasztók részére biztosított termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatosan, előbbiek kötelesek a kereskedelmi egységben vagy esetenként a szolgáltatást végző helyen, látható helyen megjeleníteni egy közleményt a Fogyasztói TEL INFO-t tartalmazó ingyenesen tárcsázható telefonszámmal: 0800 080 999 ?, illetve a fogyasztóvédelem megyei főfelügyelőségének, valamint a Bukarest Megyei Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség címével és telefon/fax elérhetőségeivel, amely területi hatáskörébe tartozik az adott cég. A közleménynek ugyancsak tartalmaznia kell az OrszágosFogyasztóvédelmi Hatóság internetes címét: www.anpc.gov.ro
(2) A megyei fogyasztóvédelmi főfelügyelőségek címeit, telefon/fax elérhetőségeit, illetve, a Bukarest Megyei Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség címét, telefon/fax elérhetőségeit az 1. sz. Melléklet foglalja magába, mely a jelen rendelet szerves részét képezi.

2. cikkely 1 sz. cikkelynél megjelenített hirdetményt a gazdasági szereplőnek kell közzétennie a 2 sz. Mellékletben szereplő példának megfelelően, mely a jelen rendelet szerves részét képezi.

3. cikkely Azon gazdasági szereplők, melyek e-commerce (elektronikus kereskedelem) weboldalakat üzemeltetnek, kötelesek megjeleníteni a weboldal első oldalán (home page) egy linket, mely az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság internetes oldalához vezet: www.anpc.gov.ro

4. cikkelyJelen rendelet 30 napon belül lép hatályba azt követően, hogy Románia Hivatalos Közlönyének első részében megjelent.

Általános rendelkezések:

Ön nem engedheti át, továbbá nem adhatja- vagy ruházhatja át a Feltételek- és Előírásokban megfogalmazott jogait és kötelezettségeit. Mi bármikor módosíthatjuk ezen Feltételeket. Miután ezen Feltételek bármelyest módosulnak és Ön továbbra is használja weboldalunkat, akkor a használat pillanatban hatályban lévő Feltételek lesznek érvényesek. Éppen ezért, időnként át kell néznie ezen Feltételeket. Miután bármiféle módosulás történik, Ön pedig továbbra is használatba veszi weboldalunkat, az azt jelenteni, hogy Ön elfogadja a módosított Feltételeket. A fentebb említett Feltételeken kívül, Mi valamint Ön, csupán egy írásos és aláírt, vagy más módon elfogadott dokumentum által tudjuk módosítani ezen Feltételeket. Amennyiben nem lépünk fel az Ön vagy mások által elkövetett kihágásokkal szemben, nem azt jelenti, hogy lemondunk azon jogunkról, hogy hasonló jövőbeli kihágások esetében ne tegyük majd meg a szükséges lépéseket. Ha valamely bíróság úgy értékeli, hogy ezen Feltételek valamely kikötése nem végrehajtható vagy érvénytelen, akkor azon kikötés, az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben lesz alkalmazva, illetve, a többi Feltétel érvényben marad és végrehajtandó lesz.

Ezen Feltételek, továbbá az ezen Feltételek részét képező cikkelyek alkotják a köztünk és Ön között létrejött, a weboldalunk használatával kapcsolatos megállapodást, ily módon helyettesítve bármilyen korábbi megállapodást illetve megegyezést (szóbeli vagy írásos) weboldalunk Ön általi használatára vonatkozóan. Ezen Feltételek és Előírások, valamint ezeknek az általunk és Ön által való betartása a román jogrendszer által vannak előírva. Amennyiben Ön bármilyen jogi lépést akar tenni weboldalunk, termékeink, szolgáltatásaink valamint ezen Feltételek használatával kapcsolatosan, akkor beleegyezését adja a tekintetben, hogy ezen lépést kizárólag Románia területén lévő bíróságoknál teheti meg, és kizárólag miután előzetes írásos értesítést küldött a StarShinerS KFT részére. Bármilyen ilyen jellegű indítvány vagy általunk kezdeményezett jogi lépés esetében, az ügyben nyertes félnek jogában áll visszaigényelni a jogi lépéssel kacsolatos bírósági költségeit, beleértve az adóköteles és adómentes költségeit is. Ezen Feltételek alapján vagy ezen Feltételekkel kacsolatban, a jogi procedúra során ugyanolyan mértékben elfogadott lesz ezen egyesség nyomtatott formája valamint bármely elektronikus úton küldött értesítés, továbbá ugyanolyan feltételeknek lesz alávetve, mint bármely kereskedelmi dokumentum valamint eredetileg nyomtatott formában létrehozott és megőrzött nyilvántartás

Amennyiben Önnek van egy fiókja a www.StarShinerS.com oldalon, azt jelenti, hogy egyetért a fenti feltételekkel és előírásokkal, valamint ezáltal felelősséget vállal ezen feltételek és előírások be nem tartása esetén.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora