0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Nevtelen
Gödöllő Kiváló Szép napot mindenkinek!
A termékről szeretnék néhány szót ejteni.
Teljesen olyan mint a képeken. A minősége kiváló. Illatosított dobozban küldték, a csomagolása is egyfajta minőséget sugallt. A ruha esése szép, igazán luxus érzést nyújt. Nekem sajnos nem lett megfelelő a mellrész miatt az xl-es, de ez semmit nem vont le a ruha értékéből Érdemes tényleg nagyon körültekintően mérni otthon a méreteinket. Összességében, ahogy korábban is NEM CSALÓDTAM az itteni ruhában. Csodálatos és minőségi. Jövőre is innen választok ruhát a céges gálaestre csak jobban körülnézek és körültekintőbben választok méretet :-) Bátran ajánlom a terméket.
1 2 3 4
KÖVETKEZŐ OLDAL BETÖLTÉSE

Irodai ruhák – nőiesség és professzionalizmus a munkahelyen!

Ki mondta, hogy az irodai ruháknak nem lehet stílusuk? A legjobb módja annak, hogy professzionális, de egyben nőies megjelenést kapj, ha egy minőségi irodai ruhát viselsz. A StarShinerS női irodai ruhák széles választékát kínálja neked, olyan stílusokban és színekben, amelyeket biztosan szeretni fogod. Amellett, hogy az irodai ruhák praktikus választások, remekül mutatnak más divatos ruha darabokkal és kiegészítőkkel kombinálva. Meghívunk, hogy fedezzd fel az új irodai ruha kollekciónkat, amelyek kifogástalanul illeszkednek a különböző típusú sziluettekhez. Találd meg új kedvenc ruhádat, és egészítsd ki megjelenésedet oly módon, hogy kiemeld nőiességedet!

Irodai ruhák – alkoss olyan szetteket, amelyek kiemelik alakod!

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan dobj fel egy irodai ruhát, a StarShinerSnél megtalálod majd az ihletet, amelyre különféle különleges ruha darabok összeállításához van szükséged. Például egy hétköznapi üzleti megjelenéshez, a meleg évszakban, válassz egy elegáns nyári irodai ruhát, amely illeszkedik egy elegáns női blézerhez. A munka nap befejezése után változtasd meg ruhád megjelenését egy hétköznapi kardigán és egy hétköznapi cipő használatával az extra kényelem és stílus érdekében! Ugyanakkor egy elegáns szett, például egy fekete irodai ruhából, a kedvenc ékszereidből és egy tűsarkú cipőből álló kombinációban tökéletesen fogsz tündökölni a céges bulikon. A hideg évszakban, amikor csökken a hőmérséklet, válassz egy különleges irodai midiruhát, és párosíts hozzá egy alacsony sarkú csizmát. Alkalomtól függetlenül minden pénztárcához és stíluspreferenciához megfelelő irodai ruházatot kínálunk. Látogasd meg naponta az oldalt, és fedezz fel új különleges irodai ruhákat, amelyek beilleszthetők mindennapi stílusodba!