0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Online Webáruház

2008-ban nyitottuk meg online áruházunkat, egy olyan időszakban, amikor a virtuális világ éppen csak kezdett körvonalazódni. Meghatódva emlékezünk azokra a pillanatokra, amikor reménnyel és vággyal telve indultunk el azon az úton, hogy szépséget és eleganciát hozzunk életetekbe. Ez egy olyan időszak volt, amikor az online vásárlás ritkaságszámba ment, és úttörők voltunk abban, hogy egy kattintásnyira elérhetővé tegyük a vásárlási élményt.

Minden eltelt évvel együtt nőttünk veletek, kedves vásárlóinkkal. Tanultunk visszajelzéseitekből, tökéletesítettük szolgáltatásainkat és mindig újabb és újabb cikkekkel bővítettük kínálatunkat, hogy örömet szerezzünk nektek. Minden beérkező rendelés, minden köszönő üzenet, minden mosoly, amit az arcotokra varázsoltunk, hatalmas motiváció számunkra.

Minden ruhadarabot tisztelettel és megbecsüléssel kezelünk, kezdve attól a pillanattól, hogy belép műhelyünkbe. Minden cikket megszámolunk, gondosan ellenőrzünk és megtisztítunk minden anyag- vagy szálmaradványtól, amely befolyásolhatná a minőségét. Minden ruhadarabot vasalunk, biztosítva, hogy minden hajtás precízen kisimuljon, és minden részlet a lehető legszebb módon legyen kiemelve.

Amikor egy kedves vásárlónktól rendelést kapunk, csapataink lelkesedése teljes mértékben érezhető. Mosollyal az arcukon gyűjtik össze a rendeléshez szükséges termékeket, és utoljára is alaposan átvizsgálják azokat. Minden cikket újra átvizsgálunk, hogy biztosak legyünk benne, hogy pontosan azt kapja a vásárlónk, amit szeretett volna, mind mintában, mind méretben.

Minden cikket gondosan egy rózsaszín selyempapírra helyezünk, majd a dobozt figyelmesen lezárjuk, mintha egy különleges ajándékot készítenénk nagy szeretettel. Minden lépésnél arra törekszünk, hogy minden csomag gondosan és figyelmesen legyen előkészítve, hogy minden vásárló élménye elégedettséggel és örömmel legyen tele.

Így minden rendelés, tele szép termékeinkkel, nem csupán egy csomag, hanem egy ígéret a szépségre, eleganciára és gondoskodásra minden vásárlónk számára, aki izgatottan várja a rendelését.

StarShinerS üzlet

2015-ben meghoztuk a döntést, hogy megnyitjuk első üzletünket, lelkesedéssel válaszolva kedves vásárlóink növekvő igényére. Úgy döntöttünk, hogy üzletünk helyszíne közvetlenül az online áruházunk székhelyén lesz, mert csak itt férhetsz hozzá 2500 egyedi és szép modellhez készletünkből.

A nálunk található nagy választék egy teljes bevásárlóközpont élményével egyenértékű, és hetente hozzávetőleg 100 új modellt adunk hozzá, hogy mindig meglepetést okozzunk nektek.

StarShinerS üzletünk Palotán, a Câmpului utca 7. szám alatt található, Bihar megyében, mindössze 10 percre Nagyváradtól.

Büszkén mondhatjuk, hogy vásárlóink 98%-a mosollyal az arcán és megfelelő ruhadarabbal távozik tőlünk.

További információkért az üzletünkről kattints .ide.

Gyártó műhely

Meghívunk titeket műhelyünk varázslatos kulisszái mögé, ahol minden öltés és részlet szenvedéllyel és csúcstechnológiával van összefonva, hogy a legszebb ruhakölteményeket hozzuk el nektek.

Mintáinkat matematikai pontossággal készítjük professzionális digitális mintázó szoftverekkel, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és hibátlan szabást minden dizájnhoz.

A CNC vágógép segítségével hihetetlen pontosságot érünk el a szabásban, garantálva, hogy minden anyagdarab tökéletesen arányos és előkészített legyen, hogy kivételes ruhadarabbá váljon.

Műhelyünk szívében a legmodernebb varrógépek ritmusa dobog, amelyek garantálják a tökéletesen egyenes és erős öltéseket, minden terméknek tartósságot és különleges kidolgozást biztosítva. Varrónőink és szabónőink műhelyünk dobogó szívei, azok az ügyes kezek, amelyek az anyagszálakat műalkotásokká varázsolják.

Tisztelettel és csodálattal bánunk velük, mert minden öltésben, minden részletben az ő energiájuk és szenvedélyük tükröződik a szépség és a tökéletesség iránt. Egymással tanácskozunk, megosztjuk ötleteinket és figyelmesen meghallgatjuk egymást, mert tudjuk, hogy mindenki egyedi ajándékot és értékes perspektívát hoz magával. Meleg és bátorító munkakörnyezetet biztosítunk számukra, mert hiszünk abban, hogy alkalmazottaink boldogsága és elégedettsége minden általunk készített ruhadarabban tükröződik. Minden öltés pozitív energiánkat és szenvedélyünket tükrözi a szépség és minőség iránt.

Meg vagyunk győződve arról, hogy sokan meggondolnák az olcsó ruhák vásárlását, ha tudatában lennének azok valós emberi és erkölcsi költségeinek. Minden ruhadarab olyan emberek munkájának eredménye, akik megérdemlik a tiszteletet és a méltó munkakörülményeket. Sajnos az alacsony árak mögötti valóságot gyakran a kizsákmányolás és a méltánytalanság jellemzi.

Az innováció itt nem áll meg - van egy csúcstechnológiás textilnyomtatónk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi digitális nyomatokat készítsünk, garantálva az anyagok tartósságát és minőségét.

És hogy egy kis eleganciát és eredetiséget adjunk, 16 szál színű, nagy teljesítményű hímzőgépeink vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen dizájnt vagy részletet életre keltsünk rendkívüli pontossággal és finomsággal.

Mindig nyitottak vagyunk meghallgatni kívánságaitokat és javaslataitokat, mert itt vagyunk értetek, hogy elhozzuk nektek a legszebb és legkülönlegesebb ruhakölteményeket.