0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Laszlone
Szia StarShinerS ! Megtiszteltetés... Kiváló Szia StarShinerS ! Megtiszteltetés számomra,hogy kíváncsiak vagytok a véleményemre a megvásárolt termékről. A legutóbb vásárolt csipkeruha már a reklámban felkeltette érdeklődésemet ,megfogott a ruha szépsége,az anyag különlegessége.Mivel már tucatnyi ruhát vásároltam tőletek azt bizonyítja,hogy az általatok megadott méretek pontosak átalakításra ,módosításra nincs szükség. A szállítás korrekt és gyors.Meg vagyok elégedve, akinek tudom ajánlom a termékeket. Munkátokhoz sok sikert és jó egészséget kívánok! Köszönettel : Nagy Iván Lászlóné /Marika/

Kötött ruhák, olyan darabok, amelyek azt a kényelmet nyújtják, amiről álmodtál

Az elmúlt években a kötés visszatért a divatba, és a női kötött ruhák különösen elegánsak és hasznosak lettek. Az oldalon egyaránt találhatsz téli és őszi kötött ruhákat, valamint nyári kötött ruhákat is. A fekete XXL-es kötött ruha különösen a teltkarcsú nőket részesíti előnyben, a terhes nők pedig hihetetlenül kényelmesnek fogjak találni.

A női ruhák elérhető választéka hölgyeknek és fiatal hölgyeknek szól, kortól és stílustól függetlenül. A modern kötött ruhák ideálisak, ha a kényelmet és a jó ízlést szeretnéd egyesíteni egy egyedi ruhában.

Elasztikus anyagból készült kötött ruha – ideális számos hétköznapi öltözékhez

Elegáns hosszú vagy midi kötött ruhák, ceruza, harang vagy egyenes szabású, puha anyagból, hordhatók iskolába, üzleti találkozókra, bemutatókra vagy étterembe való kirándulásra, egy pár téli cipővel, időjárástól függően. A modern kötött ruhák puha anyagból készülnek, kellemesen érintkeznek a bőrrel és elasztikusak, ez az elem kettős kényelmet biztosít, és elfedi az apró hibákat.

Az egyszerű mintákkal, virágos vagy grafikai motívumokkal rendelkező kötött ruhák a rendkívüli kényelem definíciói, tökéletesek a borongós napokra, amikor látványosan szeretnél kinézni. Ha meghívást kapotál egy fontos eseményre, fedezd fel a kínálatunkat, ahol több tucat alkalmi ruha, vagy elegáns ruha fogad majd hétköznapi vagy esti rendezvényekre.