0 Profilom
0 Kedvenceim
0 Kosaram
Barbara
Pompázatos! Kiváló 95/66/92-es méretekkel rendelkező hölgyeknek az "L"-es méret álomszerűen tökéletes!
Én ilyen gyönyörűen szabott, és varrt blúzt még egy üzletben sem találtam (pedig nem vagyok fiatal)
Kifogástalanul illeszkedik nyakban, mellbőségben, hát karcsúsításban, derékban, ujjhosszban egyaránt!
Az már csak hab a torta tetején, hogy a StarShiners-es kolléganő is roppant kedves, készséges volt kérdés
feltevés kapcsán. (Ezúton is köszönöm). A színe nem ennyire világoskék, mint a képen, de még ez is pompázatos! :)

Női ingek – olyan ruhadarabok, amelyekben minden nap megbízhatsz

A hétköznapi, irodai vagy elegáns ingek mindig a segítségedre lesznek, ha olyan öltözéket kell összeállítanod, amelyben jól érzed magad, amikor elhagyod az otthonod. A StarShinerS.hu oldalon olyan női blúzokat és ingeket találhatsz, amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból.

Válaszd ki kedvenc modelljeid a katalógusunkban található modellek közül. Válassz női kockás ingeket, mivel laza megjelenésűek és könnyen illeszthetők bármilyen típusú nadrághoz. Fehér, fekete, piros, rózsaszín vagy zöld női ingek is állnak rendelkezésedre, de más élénk vagy semleges színekben is, hogy bármilyen színkombinációban hordhasd őket. Könnyen viselhetők női pulóverekhez. Az ing alá női bodyt is könyedén felvehetsz. Ha valami ünnepibb megjelenésű cikkre van szükséged, akkor válassz egy fodros női inget. Egyébként sportruházathoz válassz női pólókat.

A fehér, fekete vagy színes női ing kiegészíti ruhatárad, és számos választási lehetőséget kínál

A női felsők a szoknyákkal vagy nadrágokkal együtt sokoldalú, kényelmes és látványos viseleteket alkotnak. Legyen szó női blúzról vagy pöttyös ingről, minden évszakban hordhatóak, hőmérséklettől függetlenül. Akár meleg, akár hideg van, egy ilyen cikk mindig kisegít a bajból, akár irodába mész, akár randevúzni vagy a városba a barátnőiddel. Rendelj női ingeket online, és tedd változatossá ruhatárad!