top
0 Kosaram

Kapszula kollekció: StarShinerS számára készült

Irta: StarShinerS / 16.02.2022
Mit jelent a kapszula kollekció?
A kapszula kollekció néhány alapvető darabból álló kollekció, amely soha nem megy ki a divatból, és kombinálható a szezonális kollekciók darabjaival. Ennek a kapszula kollekciónak a stílusa lezser, így ezeket a darabokat könyen illesztheted a mindennapi ruhatáradba. Miért különlegesek? Mert a StarShinerS logóval vannak személyre szabva, nyomtatva vagy hímezve.

A kollekciót az egyszerűség jellemzi. Két kulcsszava van: kényelmes és különleges. Pamut vagy szintetikus anyagokból készült, kényelmes és tetszetős, minőségi ruhadarabok, melyek segítségével sok tekintetet elvarázsolhatsz majd. A darabok sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy mind sportolás közben, mind mindennapi öltözékben hordhatók.

A kollekció új darabjait a sportos alkatú nőknek és a karcsú vagy teltkarcsú nőknek egyaránt tervezték. A hímzések saját műhelyeinkben készültek, amire nagyon büszkék vagyunk. A fekete-fehér darabok a kollekció sztárjai – könnyedén beilleszthetők bármilyen gardróbba. A harmónia és az egyensúly a meghatározó tényezők. A darabok minimalizmusa mindig lenyűgöző stílusgyakorlatokat tesz lehetővé.

Gyere nézzd meg a StarShiners egyedi kollekcióját.


Ne felejtsd el a StarshinerS személyre szabott naplóját, ultra rózsaszín és elegáns, amit idén is használhatsz

Te milyen egyedi StarShinerS terméket szeretnél a ruhatáradba?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora