top
0 Kosaram

A chic - azaz elegáns tréningek ami nem csak sportolni valók

Irta: StarShinerS / 27.04.2021
Pár évvel ezelőtt, leginkább azokon a napokon használtunk tréninget mikor lustának éreztük magunkat, a lakásban, nagytakaritás közben, ugyancsak a lakásban és konditeremben. Kevesen engedtük volna meg magunknak, hogy tréningben mennyünk ki a házból.

A pandémia járvány megjelenésével, a lockdown és a bezártság miatt, a tréningek, sportos ruhák, kapucnis felsők újra divatba jöttek. Minden ruhatárba létezik legalább egy longerwear ruhadarab, amit már nemcsak hétvégén, esetleg a lakásban vagy a konditeremben viselünk hanem a mindennapjaink része lett.

Velúr vagy bársony tréningek
Senki sem tagadhatja azt, hogy kényelem szempontjából, ezek a tréningek a legkényelmesebbek közé tartoznak. Használhatod otthol, sétalni, akár fogorvoshoz vagy vásárolni, azeknek a ruhadaraboknak az elsők között kell lenniük a listán. Kapusnis vagy sem, bővülő, egyenes vagy kónikus tipus, válaszd ami a legjobban illik hozzád.


Pamut tréningek
A hires pamut tréningek, ők is nagyon keresettek. A pamut kedvelői mindenképp ezt fogják választani mivel fokozott kényelmet kinál akár a meleg nyári napokon is.


A Chic tréningek
A szakemberek nem ajánlják a pamut tréningeket tornaórára. Pont ezért, ha szeretnél kicsit szaladni, tornázni, vagy csak kényelmesen érezni magad válassz egyet a Chic tréningek közül.


Három részes tréningek
Úgy látszik hogy a meleg napok még váratnak magukra egy kicsit, de azért felkészülhetünk rájuk a három darabból álló tréningekkel ami megtartja a hőkomfortot bármilyen idő is legyen.


Kötött tréningek
Ha egy kicsit beválalósabb vagy, próbáld ki kedvenc tréninged egy casual blézerrel viselni egy fiatalos Outfit eléréséhez,ami ezek mellett még nagyon kényelmes is.Ugyanakkor, sok külföldi hiresség rávezetett arra hogy a tréningeket akár magas sarkú cipővel is lehet hordani.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora