top
0 Kosaram

Egyedülálló elegáns nyomásminták az új tavaszi kollekcióban

Irta: StarShinerS / 16.02.2022
Minden évszakban egyedi ruhadarabokkal dobunk piacra kollekciókat, amelyek egyedisége mindenekelőtt azokban a mintákban rejlik, amelyeket tervezőink kifejezetten az elegáns nő számára készítenek, tele önbizalommal és saját stílusával. . A tavaszi szezon sem kivétel, ezért az elegáns nyomásmintás ruhadarabokat azért alkották meg, hogy élvezhesd, bárhol is szeretnéd viselni.

Miért az EGYEDI nyomásminták?
Máshol nem találod meg ugyanazt a mintát, mert Egyedi gyártás, a StarShinerS tervezői által készített. Az alkotások csak a StarShinerS.hu oldalon megvásárolhatóak. Élénk, erős, színes nyomásminták vannak kedvenceink között. A szelíd, de erős, energikus és nőies nőhöz passzolnak a legjobban, tele bájjal, tervekkel és célokkal. A virág- és grafikai minták, a hímzések mind úgy vannak megtervezve, papírra fektetve és gyakorlatba téve, hogy te a legtöbb bókot élvezhesd a környezetedben lévőktől.

Ha tavaly olyan mintákat készítettünk, amelyek a világjárvány miatt a nyugalom terébe visznek bennünket, akkor idén készen állunk az újra együttlét örömét sugárzó printekkel ellensúlyozni. Élénk színek, amelyek nagyon jó hangulatot kölcsönöznek neked, amit akár az irodában, akár szabadidőben vagy vacsoránál is viselhetsz. Ahogy közeledünk a tavaszhoz a virágminták a legkeresettebbek De ez nem jelenti azt, hogy itt megállunk. A márvány nyomat szintén toppon található, vonalakkal és csíkokkal együtt.
Légy egyedi az új nyomásmintáinkban.
Melyik egyedi nyomásminta a kedvenced?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora