top
0 Kosaram

Készülsz az idei szalagavatóra? Válaszd ki a tökéletes ruhát a StarShinerstől!

Irta: StarShinerS / 27.05.2022
Az érettségizők mindenképpen szeretnének tündökölni a szalagavató nagy estéjén. A vizsgára való felkészülés egy kicsit leáll, csak hogy helyet adjunk a szórakozásnak. A vizsgákkal járó stressz elhalványul ahoz képest hogy mien nehéz megtalálni a tökéletes ruhát az álomestre. A StarShinerS minden hölgynek és édesanyjának a segítségére szeretne lenni, aki egy gyönyörű szalagavtó ruhát keres.

Mivel a ruha ennek a különleges alkalomnak a központi eleme, elengedhetetlen, hogy előre keress egy olyan modellt, amely tükrözi személyiségedet, de életkorodat is. Ebben a szezonban még mindig viselnek csipkét, tüllt és fátylat. Ami a hosszt illeti, stilisztikai preferenciáitól függően választhatsz rövid, de midi vagy maxi ruhákat is.

Csipke szalagavató ruhák
A csipkeruhák a legalkalmasabbak egy ilyen eseményhez. Szuper elegánsak, de egyben nőiesek is. Válasszon bankettruha-modelleket, amelyek könnyedén kiemelik a derekát, és különleges módon kiemelik formáit.

Tüll szalagavató ruhák
A tüll mindig tökéletes választás lesz, ha fiatal hölgyek tökéletes ruháiról van szó. Könnyű, rendkívül kényelmes anyag, ugyanakkor rendkívül nőies.

Élénk színü szalagavató ruhák
Az intenzív színek minden tekintetet megragadnak. Tehát, ha az élvonalban szeretne lenni, válaszd a színt , a vágástól függetlenül.

Testhezálló szabású szalagavató ruhák
Fiatal vagy, és ez szabad szemmel is látható. Mutasd meg gyönyörű formáid, és válassz testhezálló vágásokat, valamint könnyű és kiváló minőségű anyagokat.

Maxi ruhák
Mindig a hosszú ruhák lesznek a legelegánsabbak! Bízz a folyékony és könnyű anyagokban, a nyári árnyalatokban vagy az elegáns fekete és nőies szabásban.

Függetlenül az alakod formájától, a StarShinerS-nél megtalálhatod a tökéletes szalagavató ruhát, amely mesebeli megjelenést biztosít.
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora