top
0 Kosaram

A szezon legszebb polgári esküvői ruhái

Irta: StarShinerS / 27.04.2022
Egyesek azt mondanák, hogy egy családi eseményre néhány közeli baráttal nem kell sokat készülnünk. Nos, ennek ellentmondunk, és szeretnénk kellő jelentőséget tulajdonítani a polgári esküvőnek, egy érzelmes és egyben különleges pillanatnak, amely megelőzi az esküvőt, a több száz ember részvételével zajló pompás és grandiózus eseményt.

A menyasszony mindig ki akar majd tűnni, és ebben a polgári esküvőre való ruha részletei segíthetnek neki. A StarShinerS tervezői által megalkotott és a ma javasolt ruhák ideálisak a modern nő számára. Minőségi anyagokból készült, amelyek biztosítják a szükséges kényelmet, ruháink minden előnnyel rendelkeznek ahhoz, hogy egy álom legyen a napod!

A leendő menyasszonynak mindkét esetben különlegesnek és egyedinek kell éreznie magát, még akkor is, ha általában egy egyszerűbb, de trendi ruhát választ. Ezért készítettük el számára a legtökéletesebb fehér ruhákat , amelyek kiemelik szépségét, egyediségét. Az ilyenkor érzett örömnek teljesnek kell lennie. Ezért kifejezetten az te számodra készítettünk egy olyan kifinomult polgári esküvői ruhát, amelyet imádni fogsz.

Ivoire elegáns ruha rugalmas szövetből
Gondosan kiválasztott anyagból, kifejezetten neked készült ruha, harang szabással, ultra kényelmes, így bármilyen sziluetthez illik. Az ujjak háromnegyedesek, enyhén puffadtak és a vége keskeny mandzsettába fogott.


Fehér csipke StarShinerS ruha
Elegáns ruha, a polgári esküvődre, a StarShinerS műhelyekben készült, finom elasztikus csipkéből. Szűk szabású modell, mely csábítóan és ellenállhatatlanul kiemeli nőies formáid.


Ivoire StarShinerS ruha elasztikus szövetből, fodrokkal
Ez a harang alakú ruha tökéletes a polgári esküvődre, harang alakú ujjakkal és V-kivágással, hogy igazi hercegnőnek érezd magad. A himzések rendkívül elegáns és különleges megjelenést kölcsönöznek neki, akárcsak az te rendezvényednek.


Aszimmetrikus ivoire StarShinerS ruha hímzéssel
Különleges és kifinomult, a StarShinerS műhelyeiben megalkotott ruha egyedi eleganciát ígér, amellett, hogy aszimmetrikus harang szabása fokozott kényelmet kínál. A virágos hímzés részre apró köveket és gyöngyöket helyeztek fel. A finom és rugalmatlan anyag tökéletesen illeszkedik a testhez. A fodrok romantikus hangulatot varázsolnak, amiről biztosan tudjuk, hogy nem fog hiányozni a különleges eseményről.


Hosszú fehér harang alakú muszlin ruha
Harang szabású ruha, mely derékban két gombbal záródik. Az ujjak túlméretezett mandzsettákkal vannak ellátva, amelyeken kristálygombok találhatók. A derékrész elasztikus, ami rendkívül kényelmessé és bármilyen alakhoz tökéletessé teszi.


A merészebb hölgyeknek is ajánljuk a különböző színű, akár semleges, akár élénk színű ruhákat. Szupertrendi színek közül választhatsz, amelyek bármilyen öltözékhez illeszkednek, alkalomtól függetlenül. Az elegancia olyan tulajdonság, amely meghatározza az olyan színeket, mint a piros, kék, zöld vagy rózsaszín, függetlenül attól, hogy milyen anyagból készült a ruha. Mi a véleményed a javaslatainkról?


A fenti ruhák közül melyiket viselnéd a polgári esküvőn?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora