top
0 Kosaram

Kockás minta bármilyen stilusra és alkalomra

Irta: StarShinerS / 07.05.2021
Idén tavasszal az ici pici aranyos kockákra koncentrálunk amiket a "gigham" elnevezésről is ismerünk. A szó eredeti jelentése a malaysian genngham származik, ami azt jelenti hogy "elválasztott" vagy "félig nyitva" ezzel a csikos eredeti szövetre gondolva ami Délkelet-Ázsiában volt található. Az elmúlt évek alatt miközben importálták Európába, majd előállitották az Egyesült királyság fejlett műhelyeikben, készült a tartár kocka, skót kocka és a az egyszerű csikből kocka lett és azóta is a Divat egyik legkedveltebb mintája.

Mostanra, a piknikből ismert egyszerű kockából, manapság már minden eseményre bármilyen ruházati stilushoz szivesen viselhetjük a kockás ruhákat mivel bármikor, bármilyen helyzetben megállja a helyét. És mivel is lehetne jobban meg ünnepelni a nyári időszak beköszönését ha nem kockás mintával ?


Választhatatunk mindenféle nyomtatott minta között, ami lehet : kockás pizsama, táska és persze casual vagy épp elegáns kockás ruhák.


Kockás ruhák


Kockás ingek


Kockás kabátok


Kockás zakók és szoknyák


Ne kerüld a kockát, félve esetleg a rossz kombinációtól. Hogy biztosra menj, használj a kockás ruhához egy egyszerű semleges szinekből álló ruhadarabot és igy garantált lessz a siker.
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora