top
0 Kosaram

Hogyan öltözzünk fel az állásinterjún?

Irta: StarShinerS / 26.01.2023
Minden új év kezdete magába foglalja a teendők listáját is, amelyeket az év során el kell végezni. Szólhat több öngondoskodásról, világos prioritások felállításáról, de olyan többé-kevésbé hatásos változásokról is, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megváltoztathatják jövődet. Végső soron minden döntés, hogy megváltoztasd az életed, fontos, és ennek megfelelően kell kezelned, mind neked, mind a környezetednek.

A munkahelyváltás mindenekelőtt sok kutatást jelent. Azt is tudnod kell, hogy pontosan mit akarsz, és ennek megfelelően kell cselekedned. A fontos követendő lépések egyike az interjú. Akár szeretnéd megváltoztatni jelenlegi munkádat, akár frissen végzetél az egyetemen, és szeretnél belépni a munkaerőpiacra, a StarShinerS stílustippjei a tökéletes interjúruházathoz segítenek, hogy hibátlanul nézz ki a találkákon a legnagyobb cégekkel, amiről eddig álmodotál. A kinézeted nagy hatással lesz a munkáltató végső döntésére.

Hogyan öltözködj az állásinterjún?
Függetlenül attól, hogy az első interjún vagy nem, az érzelmek mindig nagy intenzitásúak. Kulcsfontosságú, hogy olyan céget válassz, amelynek életfilozófiája megegyezik a tiéddel. Az önéletrajznak is a lehető legprofesszionálisabbnak kell lennie, és fel kell sorolnod a legfontosabb tulajdonságaidat, amelyek pontosan azok, amit cég keres. Az első lépés megtörtént.

Az első benyomás számít és fontos hogy olyan ruhát válasszunk, amely letisztult, professzionális, de semleges és tele van személyességgel. Ebben az esetben a tiéd. Olyan területen, ahol a kreativitás nem hangsúlyos, válassz klasszikus darabokat, egyenes vonalvezetéssel és minél kevesebb kiegészítővel. Talán csak a nyaklánc vagy a karkötő, ami szerencsét hoz. Kreatív területen hagyd, hogy az inspirációd személyes vonású viseletet alkosson.

Az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartást igénylő munkáknál, például a pénzügyi, banki, jogi és adminisztratív területeken, klasszikusan kell öltözni. Egy olyan munkainterjú esetén, amely nem foglal magában közvetlen kapcsolatot az ügyféllel, vagy olyan megengedőbb területen, mint a marketing, a PR vagy az értékesítés, alkalmazhatsz egy hétköznapi üzleti stílust.

Tekintsd meg az alábbi javaslatainkat:A fotó forrása: google.com, starshiners.hu
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora