top
0 Kosaram

Új, egyedi nyomatok a divatos nőnek

Irta: StarShinerS / 15.04.2022
Idén tavasszal a virágminták nagyon divatosak. És nem is akármelyik, hanem az egyedi is, amelyeket saját StarShinerS műhelyeikben terveztek és készítettek. Ezekkel a szuperfriss cikkekkel minden öltözéket fel lehet dobni, ezért azonnal frissítsd fel a ruhatárad!

Gyakran halljuk azt a kijelentést, hogy a részletek határozzák meg a különbséget . Ez egy erős kijelentés a divatvilágban, és mi nagyon hiszünk benne. Ezért minden kollekciónkban készítünk valami egészen különlegeset és egyedit, olyan ruhadarabokat, amiket akár az irodába, akár egy romantikus vacsorára viselhetsz.

Egy egyedi kollekció létrehozásához a helyi divatra jellemző elemeket ötvözzük a nemzetközi divat vonalaival, ami nem egy egyszerű folyamat. Máskor is elmondtuk már, hogy minden szuper ihlet a tehetséges tervezőktől indul el, akik a te ízlésed szerint készítenek ruhákat. Legyen szó női blúzról, nappali ruháról vagy meleg felöltőről, a nyomatok számítógépes úton kerülnek fel a darabokra vágott anyagokra, majd a ruhadarabok véglegesítésre kerülnek, mindegyik StarShinerS címke felkerülésével.

Az eheti nyomat a királykék kellemes árnyalatait rózsaszínnel, zölddel és más élénk színekkel ötvözi, ami páratlan eleganciát sugároz. Ennek a nyomatnak a kombinálásához a legmegfelelőbb színek a királykék, a fehér és a rózsaszín.

Élvezd ajánlatainkat, és alkosd meg a legszebb öltözéked különleges ruhákból! Ne felejtsd el, hogy az info@starshiners.com e-mail címen várjuk a képeidet a ruháinkban. Szívesen kialakítunk neked helyet az oldalunkon!
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora