top
0 Kosaram

A blézer, ami kihoz az anonimitásból

Irta: StarShinerS / 23.02.2023
Akár az irodában dolgozol, akár nem, legalább egy blézernek kell lennie a ruhatáraban. Mindig divatos és az elegáns viseletekben nélkülözhetetlen, ez valóban egy kötelező darab. Ez egy ellentmondásos darab, amely a 19. századi nők kötelező darabjává vált, a férfi ruhatárából kikerülve a női alakhoz igazítva.

Az idő múlásával a divattervezők a klasszikus dzsekik új változatait határozták meg, amelyeket új, ultranőies részletekkel frissítettek, mint például a derékfodor, nevezetesen a peplum. Atipikus modern forma, de különleges megjelenést kölcsönöz megjelenésének. A StarShinerS idén tavasszal készített modellje monokróm, de választhat az egyéniségéhez leginkább illő szín közül.


A peplum sosem megy ki a divatból, a divattervezők ebben a szezonban lepnek meg minket a derékban ezzel a nőies részlettel díszített blézer modellekkel. Ezeknek a cikkeknek az az előnyük, hogy különlegesen kiemelik a derekad, és azt a benyomást keltik, mintha darázsderekad lenne.

Enyhén rugalmas, közepes sűrűségű anyagból készült, belül bélelt. G ombbal záródik, de nyitottan is hordható, szabása lehetővé teszi a laza viseletet. Hordhatod ezt a modellt irodai, hétköznapi, koktélos és elegáns ruhákkal egyaránt. Párosíthatod ezért irodai ceruzaszoknyákkal, hordhatod ujjatlan ruha fölött vagy elegáns nadrággal. Válasszon egy egyszerű blúzt alatta, finom és elegáns anyagokból. Függetlenül attól, hogy melyiket választod, ne felejtsd el, hogy a hozzáállás az, ami értéket ad az öltözéknek!
A fotó forrása: google.hu, starshiners.hu
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora