top
0 Kosaram

Ideális ruhák egy tavaszi polgári esküvőre! Válassz fehéret!

Irta: StarShinerS / 01.03.2022
Mind arról a pillanatról almodunk, amikor a szeretett személy az ujjunkra húzza a jegygyűrűt. Tudjuk, hogy ez lesz életünk egyik legszebb pillanata, és tökéletes romantikus környezetben látjuk magunkat, mert a vallásos esküvő előtt fontos, hogy a legapróbb részletekben megtervezzük a polgárit.

A polgári esküvő egyben fontos és igényes esemény is, hiszen nagy körültekintéssel és odafigyeléssel kell kiválasztanunk ruháinkat. A leendő menyasszonyoknak ki kell választaniuk a tökéletes ruhát, amelyben hercegnőknek érzik magukat. Mit vegyünk fel a polgári esküvőre? A válasz nagyon egyszerű és divatos: a tavaszhoz legjobban illő ruhába öltözzünk, de egyúttal minden kiemeljük. Javasoljuk, hogy az öltözék a lehető legelegánsabb legyen, és kevésbé díszítsd flitterekkel vagy csillámokkal.

A legfontosabb dolog egy rövid ruha kiválasztása, akár térd felett, akár térd alatti hosszal. Kerüld a tüll maxi ruhákat. Egy másik lehetőség az aszimmetrikus ruha, hátul hosszú, elöl rövid. A munkád megkönnyítése érdekében, mivel tudjuk, milyen megterhelő lehet egy ilyen eseményre való felkészülés, összegyűjtöttünk néhány modellt, amelyeket érdemes figyelembe vennie, amikor kiválasztod az esküvői ruhád .


Harang ruha

Ceruza ruha

Aszimetrikus ruha

Visszafogott színü ruhák

Ha inkább nadrágrajongó vagy, tudd meg, hogy egy nadrág szettben is lehetsz ultraelegáns.

Ha félsz az időjárástól, egy tökéletes kabátot kínálunk erre az időszakra, amely ideális egy polgári esküvő elegáns öltözékéhez.

Ti mit vennétek fel egy polgári esküvőre?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora