top
0 Kosaram

Nyárra tökéletes farmer cikkek

Irta: StarShinerS / 17.08.2022
A farmer rendkívül sokoldalú, és bárki viselheti, alaktól és stílustól függetlenül. Sokan viselünk napi rendszerességgel farmert, még nyáron is, hiszen valójában pamutból készült, ami lehetővé teszi a bőr lélegzését és könnyű érzetét egész nap. A farmer ruházat lezser, utcai viselet stílust képvisel, így ha nincsenek nagy terveid ezen a hétvégén, és inkább a lányokkal töltöd az éjszakát, a StarShinerS olyan öltözéklehetőségeket kínál számodra, amelyek a legfőbb eleme a farmer.

Szerintünk nincs olyan gardrób, amelyben ne lenne legalább egy farmer vagy farmerdzseki. A farmer rendkívül tartós és rendkívül kényelmes. Ezért nyáron ne kerüld el a farmert, hosszú vagy rövid, farmerruha, overall, szoknya stb. Könnyedén illesztheted őket alacsony cipővel és magassarkúval is, ez csak rajtad múlik.

Ami a farmer árnyalatát illeti, választhatsz sötét farmert is (fekete vagy szürke árnyalatokat). Természetesen a meleg évszakban a legalkalmasabb a fehér vagy világoskék farmer. A farmerruhák az első viselettől fogva meghódítottak minket sokoldalúságukkal és hozzáállásukkal, a farmer ingeket és kabátokat kombinálhatod a mindennapi öltözékedben, a farmerszoknyák pedig tökéletesen passzolnak blúzhoz vagy felsőhöz.

Tehát tedd termékeinket kosaradba, és megígérjük, hogy a befektetés mindent megér.

Kék farmer kabát

Kék szakadt farmer

Rövid farmernadrág rátétekkel

Szürke rövid farmernadrág

Hosszú szürke farmer

Farmer ruha

Rövid farmer szoknya


A fotó forrása: google.com, starshiners.hu
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora