top
0 Kosaram

Tavaszi dzsekik és felöltők

Irta: StarShinerS / 30.04.2021
Eljött az ideje hogy a téli dzsekiket a szekrény aljába dobd és helyett csinálj a vékony szines ruháknak. Még akkor is ha nagyon sokan közülünk el szeretnénk felejteni a kabátokat a hosszú tél után, ez az átmenet még elég hosszadalmas lessz és nem szabadulunk meg tőllük ilyen könnyen.

Ebben a helyzetben a tavaszi viselet igazi kihivást jelent. Nehéz eldöntenünk hogyan öltözzünk fel ha ki akarunk menni a házból, mikor az idő óráról órára változik. Itt jönnek képbe a tavaszi kabátok és felöltők, amik meghozzák az átmenetet a melegebb időszakra.

Még akkor is ha az időjárás nem valami jó, a szines és vidám kabátok választéka nagy, amik majd felviditják ruhatárad. Szines felöltők, ultra modernek, amiket lehet viselni elegáns ruhával vagy nadrággal is.


Ebben az időszakban a farmer dzsekik a legkeresettebbek. Ezért, a mi kollekciónk bővelkedik fehér, kék farmerekben, fekete touch-al és virágos himzéssel diszitve. A válogatásunk rá fog venni ara, hogy büszkén menj ki a házból, leglább egy rövid sétára hogy megmutathasd új beszerzésed.


Ha nem szeretnél lemondani a füss dzekikről, válaszd vékony és könnyű változatát amiben ultra kényelmesen fogod magad érezni.A melegebb napokon, válaszd egyik műbőr dzsekinket ami ultra modern legyen egyszerű vagy himzett.Lásd a többi a modeleket is amik tökéletesek az enyhén meleg vagy épp hűvös időjárásra.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora