top
0 Kosaram

Virágmintás ruhák egy mesebeli nyárhoz

Irta: StarShinerS / 30.06.2022
Ez a nyár rengeteg színt és virágmintát kínál, ideális a boldog és meleg napokra. A virágos ruhák annyira nőiesek, és a tervezők különféle virágmintás kombinációkat javasolnak az ultra friss megjelenés érdekében. A StarShinerS kollekciókban a virágnyomatok lenyűgöző sokféleségét találod, különösen egyedi mintákat, amelyeket kifejezetten a te számodra készítettünk saját műhelyeinkben.

A virágos ruhák viselhetők hétköznapi, irodai és akár különleges társasági eseményeken is, mint például esküvők és keresztelők. Az egyik legfontosabb szempont azonban, hogy a ruha a hasznodra váljon, az anyag és a minta pedig stílusi vágyaidnak megfelelő legyen.

Nappali virágmintás ruhák
A napsütéses nyári napokon könnyű anyagokból készült virágos ruhák modelljei közül választhatsz, különböző színű nyomott virágokkal. Könnyed és elegáns, különleges megjelenést kölcsönöznek neked.

Elegáns virágmintás ruhák
Az elegáns, virágmintás ruhák tökéletesek nappalra, de estére is. A csodálatra méltó öltözethez válassz erőteljes színeket, de monokrómokat is, színes vonásokkal. Hordhatók magassarkú szandállal és anélkül is.

Irodai virágmintás ruhák
A virágmintákat nem csak hétköznapi, nappali vagy alkalmi eseményeken lehet viselni. Irodába is választhatunk ideális modelleket. A virágmintás ruha sokoldalú darab, szabástól függően az irodában is hordható. Válassz nem dekoltált, közepes hosszúságú modelleket, hogy csak pozitívan vonzd magadra a figyelmet.

Alkalmi virágmintás ruhák
Esküvőre, keresztelőre vagy akár egy különleges bulira, amelyen részt kell venni a következő hétvégén, a virágmintás hosszú ruha a legdivatosabb megoldás. Ajánlatunk a hercegnő megjelenésű Artista modelljei, amelyek a ultra nőiesek és szexisek. Anyaga elegáns, szatén megjelenésű.


MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora