top
0 Kosaram

Hogyan viseljük a rakott ruhákat?

Irta: StarShinerS / 21.06.2022
A rakott ruhák olyan trendek, amelyek rendkívül jól megállják a helyüket az aktuális divatirányzatok felső pozícióiban. Minden évszakban, legyen az nyár vagy ősz-tél, erre a ruhamodellre nagy a kereslet, különösen az ultra elegáns és stílusos hölgyek körében.

Honnan jött a rakott ruhák divatja? Réges-régen az egyiptomiak hajtogatták a ruhákat, és feltalálták ezt a redőzési technikát. A redőzött ruhákat csak a nemeseknek szánták, akik élvezték a vásárlás luxusát. A mai technikák nem olyan drágák, ezért a rakott ruhák szuper kedvező áron kaphatók a kereskedelemben.

Ebben a szezonban a redők nem csak az eddig megszokott modellekhez valók. És nem csak a már ismert rakott szoknyák miatt. Továbbra is élvezhetjük a mini vagy midi rakott ruhákat, műbőrből vagy kockás nyomatokkal. Most még jobban, mint valaha, a rakott ruhák tökéletes választások, ha elegáns ruhára vágyunk.

Ha még mindig nem tudod, hogyan viselj egy rakott ruhát, akkor megkérünk, hogy tekintsd meg az alábbiakban a legújabb rakott ruhákat, amelyek tökéletes öltözéket alkotnak számodra. Hová viseld?
1. Az irodába
Minden munkahét nagyon elfoglalt minden nő számára. Külsőnk ápolása érdekében ajánlatos úgy öltözködni, hogy az a legjobban álljon hozzánk. Egy rakott, midi ruha tökéletesen megragadja a trendeket. Adj hozzá egy szandált és egy táskát a garantált siker érdekében.

2. Hétköznapokon
Egy csendes és diszkrét szombat délutánon, amikor a kényelem az előtérbe kerül, válassz egy ultrakényelmes rakott ruhát, amelyhez illeszthetsz egy tornacipőt vagy a kedvenc szandálodat, ami nem szorít. Hűvösebb nyári napokon párosítsd egy bőrdzsekivel. A halvány rózsaszínt ajánljuk, hogy tökéletesen passzoljon a színes rakott ruhádhoz.


3. Az idei szezon szuper közösségi eseményein
Semmi sem akadályoz meg abban, hogy a legkellemesebb módon tündököly egy nappali vagy esti buliban, egy új alkalmi,finom anyagokból készült, hímzéses rakott ruhában.

A rakottt ruhák rendkívül gyengédek és elegánsak, és teljes figyelmünket megérdemlik. Kifinomultságuk azt jelenti, hogy az öltözéket kivonják az anonimitásból, függetlenül attól, hogy hol viseled őket. A fenti modelleken kívül nézz meg egy egész szuper rakott ruha kollekciót, melyek abszolút minden alkalomra alkalmasak.
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora