top
0 Kosaram

Szenzációs ruhák koszorúslányoknak

Irta: StarShinerS / 15.04.2022
A menyasszony után a figyelem a koszorúslányokra irányul, akiknek kifogástalanul kell kinézniük. Ők a menyasszony barátai, ezért (majdnem) annyira kell ragyogniuk, mint neki. Akár a polgári esküvőről, akár magáról az esküvőről beszélünk, a koszorúslányok ruháit a menyasszony választja ki, az esküvő stílusától függően. A koszorúslány ruhák lehetnek rövidek vagy közepesek, nappali esküvőkre vagy hosszúak, különösen, ha klasszikus esti esküvőről van szó.

Az amerikai filmekben a koszorúslányok ugyanazt a ruhamintát, ugyanazt a színt viselik. Mi azonban a tökéletességről álmodozunk, és a StarShinerS azt ígéri, hogy ezt el is érheted. Azonban virágos minták is választhatók, különösen a polgári esküvőkhöz a meleg évszakban. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az egyes koszorúslányok preferenciáiról, de személyiségéről sem. Ezért kínálunk neked néhány különböző modellt, hogy biztosan legyen miből választani, és a ruhák minden lány ízlésének megfeleljenek.
Az új szatén rövid ruha több színben kapható. Ez a ruha ideális a polgári vagy a nagy esküvőre a forró tavaszi-nyári szezonban. A koszorúslányok szépnek és szexinek érzik majd magukat, a ruha pedig kiemeli majd a szépségüket.


Rövid harang ruha . A rövid harang szabása tökéletes a kinti jó időhöz, a koszorúslányok pedig tökéletesen érzik majd magukat ebben a folyékony anyagú, szuperkönnyű ruhában. Válassz az erős, élénk színű árnyalatok közül.

Szatén ruha . Kivételes modell, ideális szuperelegáns és trendi koszorúslányoknak. Folyékony, enyhén kreppelt anyagból készült ruha koszorúslányaid kényelméről gondoskodik.

Pöttyös ruha . Enyhén retró, de merész modell, tökéletes koszorúslányoknak. A ruha lenyűgöző dizájnjával és szabásával.

Hosszú ruha . Elegánsabb, kifinomultabb modellben gondolkodol? Válassz folyékony anyagokból készült hosszú, elegáns ruhákat, amelyek biztosítják koszorúslányaid kényelmét és könnyedségét a mozgásban.


Milyen ruhát választottál a koszorúslányaidnak?

Az összes ruha megtalálható a Bihar megyei Palotán található Showroomban. Nézzd meg őket élőben, és hozzd magaddal a koszorúslányaidat, hogy felpróbálhassák őket.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora