top
0 Kosaram

Trendfigyelmeztetés: Hétköznapi ruhák elegáns modelljei

Irta: StarShinerS / 02.03.2022
Elkezdtük számolni az órákat a hivatalos tavaszig. Szeretnénk, ha jönne a jó idő, gyakrabban sütne ki a nap az égen, és még jobban élvezhessük a ruháinkat , amelyeket a tervezők ebben a szezonban ajánlanak nekünk.
Kezd tehát ezt a tavaszt azzal, hogy felfrissíted a ruhatárad a legmegfelelőbb hétköznapi ruhákkal, amelyekben jól érezheted magad a bőröben. Lássuk az ajánlatainkat:

Virágmintás ruhák

Szatén ruhák
Ki mondta, hogy csak különleges alkalmakkor hordhatunk szatént? Ebben a szezonban a tervezők élénk színű, akár nyomott, szatén ruhákat ajánlanak egy baráti kiránduláshoz vagy egy parki sétához. Ugyanakkor a szatén ruha viselése alkalom arra, hogy szexisnek, nőiesnek tűnj.

Rövid ruhák
A mini, rövid ruhák a tavaszi szezonban a legnépszerűbbek, amint felmelegszik az idő. Különösen alkalmasak tökéletes lábú nők számára. Az idei szezon trendjét az egyszerű szabású modellek képviselik, de olyan applikációkkal és nyomatokkal, amelyek kimozdítanak az anonimitásból.

Sportos ruhák
A legkényelmesebb és legsokoldalúbb ruhák továbbra is a sportos stílusú ruhák. Éppen ezért itt az ideje, hogy öltöződet a sportstílusnak szentelt hétköznapi ruhákkal gazdagítsd.


Egészítsd ki ruháid modern cipőkkel, látványos ékszerekkel és minimalista táskákkal. Vedd fel a fenti hétköznapi ruhamodelleket az idei szezonban vásárolt ruházati listádba, és látni fogod, hogy minden ruhádat igazán csodálni fogják.
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora