top
0 Kosaram

Szeretnénk, StarShinerS ruhákban látni!

Irta: StarShinerS / 25.03.2022
Gondoltál már arra, hogy egy magazin címlapján pózolj, vagy megjeleny országod egyik legnépszerűbb online oldalán? Nos, a StarShinerS azt szeretné, ha az oldalunk főoldalára kerülnél, hogy az egész ország megcsodáljon.

Ez az ambiciózus projekt már egy ideje zajlik, és nagyon örülünk ügyfeleink azon vágyának, hogy tökéletes öltözéküket közvetlenül az oldalunkon jelenítsék meg. A #WearingStarShinerS rólad szól, az erős és tökéletes nőről, akit mindenki csodál. Nagyon törődünk azzal a kapcsolattal, amelyet minden egyes ügyfelünkkel úgy tudunk kialakítani, hogy örömet nyújtunk egymásnak.

Nem kell 90-60-90 méretűnek lenned ahhoz, hogy pózolj nekünk. Nem számít a magasság vagy a méret, azt szeretnénk, ha felkerülnél oldalunkra. Ez egy másik módja annak, hogy megmutassuk a bizonytalan embereknek, hogy termékeink bárkin ugyanolyan jól mutatnak. nem a szűrőkre, nem a túlzott retusálásra és nem a feldolgozott fényképekre!

Légy bátor, vedd fel kedvenc StarShinerS ruháidat, és küldd el a képedet az info@starshiners.com címre. Győzzd meg édesanyjád, nővéreid, barátaid, hogy csatlakozzanak, és hagyjátok magatokat igazán csodálni!

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora