top
0 Kosaram

Tökéletes irodai szoknyák

Irta: StarShinerS / 18.02.2022
A ruhadarabok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem, azok a szoknyák . Függetlenül attól, hogy a ceruza vagy a harang szoknya rajongója vagy, a szoknya rendkívül nőies és divatos ruhát alkothat, különösen, ha mintás, pasztell vagy élénk színű változatokat választasz.

A hideg évszak kezd eltűnni, úgyhogy tegyük félre a vastag téli szoknyákat, és vegyük elő a StarShinerS tervezők által készített új modelleket. A nőiesség emblémája, a szoknya olyan ruhadarab, amely soha nem megy ki a divatból. Ezért érdemes befektetni a szoknyákba , mivel arra valók, hogy kiszabadítsanak a ruházati zűrzavarból, bármi is az úticél.

Az irodai környezet arról ismert, hogy olyan öltözködési kódot ír elő, amely nem hagy túl sok divatos lehetőségnek helyet. Azonban néhány érdekes ruhadarabbal zsonglőrködhetsz, hogy más szetteket kapj, mint amit korábban viseltél. Mind a sokoldalúság, mind az a tény, hogy a legtöbb sziluetthez jól passzol, a szoknyát a legelismertebb ruhadarabok közé soroljuk.

Négy modellt készítettünk elő számodra, amelyeket ebben a szezonban élvezhetsz, és kombinálhatod őket a tökéletes irodában eltöltött eredményes napokhoz.

Klasszikus ceruzaszoknya

Mihez illesztjük?

Harang szoknya

Mihez illesztjük?

Elől sliccelt ceruzaszoknya

Mihez illesztjük?

Virágmintás ceruzaszoknya

Mihez illesztjük?


Milyen szoknyát viselsz általában tavasszal az irodában?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora