top
0 Kosaram

Vásárold meg a ruhát: egyedi nyomásminták, amelyeket kifejezetten neked készítettünk

Irta: StarShinerS / 02.03.2022
Már megszoktad, hogy minden pénteken, EGYEDI ruhákat látsz, melyeken, a műhelyeinkben a tervezők által tervezett és készített mintákat találsz. Saját alkotásaink mindig is a szépség iránti szeretettel készültek, de nektek is, kedves ügyfeleinknek. Tudjuk, hogy mennyire értékeled azt a ruhadarabot, amely személyiséget ad, és éppen ezért mi alkotjuk meg a tökéletes ruhát a kifogástalan megjelenéshez, amelyben igazi dívának fogod magad érezni!

Ezen a héten úgy döntöttünk, hogy piacra dobjuk egyik kedvenc modellünket, amely meggyőződésünk szerint a tiéd is lesz! Ne feledd, ezt a nyomatot a miénk kívül más kollekcióban nem találod.

E heti új minta
A különleges színezésű pávatollakkal a pénteki kollekcióban bemutatott egy ultra különleges és extravagáns mintát, amely azonnal vonz minden tekintetet. A pávatollak színkeveréke magával ragad.

StarShinerS irodai ruha vékony anyagból egyenes szabással . Ez a ruha azt ígéri, hogy minden alkalommal kitűnhetsz! Anyaga kellemes tapintású, enyhén rugalmas. Az egyenes szabás, bár nem emeli ki a derékrészt, tökéletesen elrejti az apróbb hibákat.


StarShinerS irodai női blúz . Könnyű ing, ideális irodába vagy elegáns, lezser szettekhez. A szatén anyag, amiből készült, nagyon kellemes tapintású, így akár a pávatollat ​​is érezni fogod a bőrön.


Egyenes StarShinerS irodai muszlin ruha. A tavaszi-nyári szezonban kategorikusan igent mondunk a muszlinra. Így élvezheted ugyanazt a mesterien és hozzáértéssel elhelyezett nyomatot ezen az egyenes szabású, muszlinból készült ruhán, amely ultramodern megjelenést kölcsönöz.


Mi a véleményed erről a trilógiáról?
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora