top
0 Kosaram

Mond, milyen az alakod és mi megmondjuk milyen virágminta illik hozzád ?

Irta: StarShinerS / 30.04.2021
Miért is szeretjük annyira a virágmintát ?

Választhatunk kicsi, nagy, absztrakt vagy csak egy virág beütés között, mint pélául egy bross. Attól függetlenül hogy mit választunk, tudjuk azt hogy a virágminta rendkivül sokoldalú. 2021 Tavaszi-Nyári trendjei a préselt virág-mintanyomatok és a száritott virágdiszek természetes háttére helyezve.

A virágminta gyakran társul a romantikával. De ez a tendencia könnyen össze illik cool termékekkel egyu Ultra Fashion Look eléréséhez. Például, viselhetünk egy maxi virágmintás ruhát magassarkú szandállal egy nőies Look-ért vagy válassz egy virágmintás blúzt, műbőr nadrággal és egy vagány kis csizmával amik most nagyon divatban vannak. A virágminták több féle képpen stilzálhatók, és nem kötelező hogy ultra nőiesek legyenek ha ez a stilus messze áll tőlled.

Nézzük meg milyen virágminta illik hozzád az alakodtól függően:

Homokóra alak.
Ez a forma pompásan fog kinézni virágmintás ruhákban mivel a testarányok tökéletesek. A virágminta mindenképp feldobja.


Körte vagy háromszög alak.
A virágminta ideális a felsőtestre, de semmiképp a test alsó részére. A csipőt szélesebbnek fogja mutatni mint amilyen ugyhogy az alak nem lessz kiegyensúlyozott.


Forditott háromszög alak .
A virágminta pompásan fog mutatni a test alsó részén mivel egy vizuális egyensúlyt hoz létre.Négyszögletes.
Általában, a virágminta ideális hogy hozzá adjunk testünkhöz egy kis kerekséget ha úgy érezzük hogy szükségünk lehet rá, de semmiképp egy ránk feszülő ruhában a formás derék hiányában.


Alma vagy kerek alak.
Ezeknek az alakoknak kötelezően tilos a virágminta viselése, de próbálj virágos kiegészitőket használni vagy kicsi nyomtatott virágmintákat a test és ruha szimpla és semleges részeire.

MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora