top
0 Kosaram

Virágminták a sziluetttől függően

Irta: StarShinerS / 23.03.2022
A virágminta a legszebb módja a tavasz ünneplésének. A virágmintás ruhák tökéletesek, nőiesek és kifinomultak. Ebben a szezonban a tervezők különféle virágmintás kombinációkat javasolnak, amelyek segítenek a legmenőbb ruhák összeállításában.

A virágnyomatok színeként a tervezők pasztelleket javasolnak. A legszebb nyomatok a kontrasztosak, a pasztellszínek és az erős kombinációk. Válassz úgy cipőt és táskát, hogy a lehető legegyszerűbb legyen, vidám árnyalatokban, de nyomatok nélkül, és mondj le a masszív ékszerekről.

Ha csupa virágos ruhát szeretnél viselni, javasoljuk, hogy vegyél figyelembe néhány általános szempontot:
1. Kombináld a ruhákat különböző méretű mintákkal, és győződj meg arról, hogy a minták a nadrág vagy a szoknyák alján találhatóak.
2. Válaszd ki hogy a nyomtatási háttér neked előnyös színű legyen.
3. Használd fel a többségi nyomat színét legalább egy másik darabon. Vigyázz hogy ne csatlakozzanak egymáshoz, mert fennáll annak a veszélye, hogy nem lehet őket megkülönböztetni.
5. Válassz egy mintás ruhadarabot, amely köré építheted az öltözéket, ezért kezd azzal, amelyik a legzsúfoltabb.

Íme néhány tipp, hogyan viselj az alakodhoz illő virágmintákat:
1. Homokóra forma. A homokóra testű nőknek arányos válluk és csípőjük van, a derékuk pedig nagyon karcsú. Így bármilyen virágmintás ruhát választhat, hiszen a testarányok tökéletesek.

2. Körte vagy háromszög alakú. Az ilyen típusú sziluetthez a virágmintákat a felső részen javasoljuk viselni, nem a test alsó részén. Ettől a csípőd szélesebbnek tűnik, így a testalkatod sem lesz kiegyensúlyozott.

3. A fordított háromszög alakja. A háromszög alakjával ellentétben ez a fajta sziluett illeszkedik a test alsó részén található virágnyomatokhoz, hogy vizuális egyensúlyt teremtsen. Ne viselj virágmintát a ruha tetején, mert attól sokkal nagyobbnak tűnik a vállad.

4. Téglalap alakú. Általánosságban elmondható, hogy a virágminta ideális arra, hogy egy kis kerekséget adjon ehhez a testformához. A derékrész hiánya miatt azonban kerüld a testhezálló vágásokat.

5. Kerek vagy alma forma. Ehhez a sziluetthez a virágminta nem a legjobb választás, mivel így sokkal kerekebbnek tűnik majd az alkatod, különösen a deréknál.
6. Gyémánt forma. Ebből a testformából hiányoznak a kerek formák, így a virágmintás ruha ideális az ultranőies formák vizuális kialakításához. Testhezálló vágásokat is választhat.
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora