top
0 Kosaram

Az új kollekció ITT van!

Irta: StarShinerS / 23.02.2023
Úgy tűnik, a tél elmúlt. Micsoda öröm a legtöbbünk számára! A StarShinerS-nél ez idő alatt az új tavaszi kollekciókon dolgoztunk, amelyek álom szépre sikerültek! A legújabb kollekciókban bemutatott ruhadarabok kétségtelenül sikeresek. Az elégedettség még nagyobb, mert egy egész csapatot bevontunk abba, hogy minden úgy alakuljon, ahogy kell. Mit gondolsz, sikerült?

Annak érdekében, hogy naprakész légy a legújabb divattrendekkel, tervezőink saját műhelyeinkben megalkották a legszebb és legérdekesebb szabásokat, élénk, erős színekben, amelyek tökéletesen megfelelnek az emelkedő hőmérsékletnek. Ez a tavasz sok színeket, merészséget és tiszta örömet jelent. A StarShinerS arra kér, hogy légy hálás életed minden pillanatáért, minden helyért, ahol tartózkodsz, és a körülötted zajló eseményekért.

Ezért örömmel mutatunk be egy különleges szabású kollekciót minden alaktípushoz, minden ízléshez és minden személyiséghez. Készítsd elő ruhatárad mindennel, amire szükséged van egy különc, különleges és csábító új szezonhoz.

Ruhák

Irodai ruházat

Saját műhelyeinkben készített egyedi mintás ruhák

Nagyméretű ruhák


A fotó forrása: google.hu, starshiners.hu
MárkákStarShinerSKizárólagSunShineAna RaduPrettyGirlFofyTop SecretArtistaSherri HillCosita LindaLady Pandora